Olemme täyden palvelun suunnittelu- ja digitoimisto.

Agency

JCO Digital on täyden palvelun suunnittelu- ja digitoimisto, jonka tehtävänä on saada asiakkaat menestymään. Tarjoamme asiakkaillemme markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja niin sanotulla avaimet käteen -periaatteella. Se tarkoittaa, että pidämme hankkeista ja projekteista hyvää huolta strategiasta ja suunnittelusta aina toteutukseen ja seurantaan asti.

JCO on perustettu vuonna 2008. Nyt tiimimme koostuu 15 innokkaasta ja osaavasta ammattilaisesta. Meitä yhdistää halu ongelmien ratkaisemiseen, ja avainsanojamme ovat luovuus, ilo, välittäminen ja vastuullisuus. Sanotaan, että kanssamme on mukava ja hyvä tehdä yhteistyötä.

Toimistomme sijaitsee meren äärellä Tammisaaressa. Asiakkaista suurin osa on pääkaupunkiseudulla, mutta teemme töitä paljon myös lähellä Raaseporissa sekä muualla Suomessa, Ruotsissa, USA:ssa ja Saksassa. Meille Tammisaaren luonto ja meri antavat parhaat kiksit luovuuteen. Kannattaa tulla käymään!

Menestyk­semme salaisuus ei ole salaisuus

JCO:n toimintaa ohjaavat hyvä meininki, hauskuus ja into luoda uutta. Kun pidämme toisistamme huolta, voimme varmistua siitä, että työmme onnistuu ja asiakkaistamme tulee sankareita. Näihin asioihin me sitoudumme:

Luomme onnellisia työpaikkoja

Meillä kaiken toiminnan keskellä on tyytyväinen työntekijä. Haluamme olla heistä jokaiselle paras mahdollinen työpaikka. Toimintaa ohjaavia tärkeitä asioita ovat luottamus, välittäminen, heimolaisuus, positiivinen jco-lifestyle ja yhdessä tekeminen. Haluamme tukea toisiamme niin, että jokainen saisi kasvaa ja kehittyä. Työ saa olla hauskaa, viikoittainen salijumppa vahvistaa tiimiä ja lounastunnilla herkutellaan yhdessä.

Olemme vastuullisia

Luonto, meri, saaristo ja metsät – niistä me ammennamme voimaa ja ne ovat meille tärkeitä ja ilon lähteitä. Meri tarkoittaa meille luovuutta ja vapautta. Jo pelkästään sitä katsellessa pääsee rauhoittumaan ja mieli voi hyvin. Siksi on itsestään selvää, että haluamme suojella merta, sekä töillämme että vapaa-ajan valinnoilla.

Haluamme tutkia ja luoda jatkuvasti uutta

Haluamme kehittyä ja siksi seuraamme jatkuvasti uusi tuulia, testaamme uusia teknologioita ja haastamme itseämme. Uskallamme olla rohkeita ja ehdottaa myös asiakkaillemme uusia luovia ratkaisuja.

Töitä tekee sitoutunut ja intohimoinen tiimi, jonka prosessit toimivat

Olemme enemmän heimo kuin pelkkä työyhteisö. Tekeminen on yhdessä tekemistä, usein myös asiakkaan kanssa. Joka projektissa koko tiimi briiffataan alusta lähtien, jotta kaikki tietävät, mitä ollaan tekemässä ja miksi. Näin sitoudutaan ja kuljetaan yhdessä kohti tavoitetta. Pidämme kunnia-asiana, että projekti etenee sovitusti, ja siinä loistavat projektijohtajamme ovat tärkeässä roolissa.

0

Ammattilaista

0

Kahvikuppia

0

Slack-viestiä

J+CO = JCO Digital – Tällainen on historiamme

Juha Javanainen perusti Javanainen Consulting Oy:n vuonna 2008, kun hän muutti vaimonsa Monican kanssa Tammisaareen. Pari vuotta myöhemmin Monica tuli täysipäiväisesti mukaan firman toimintaan toisena omistajana sekä suunnittelijan ja digikonsultin roolissa. Tammisaareen muuttoon johti haave työskennellä luovassa ympäristössä ja luonnon läheisyydessä mutta kuitenkin lyhyen matkan päässä pääkaupunkiseudulta, jossa on suurin osa asiakkaista.

Juhalla oli aiempaa taustaa IT-alalta World Wide Webin alkuajoista lähtien. Hän oli työskennellyt mm. Digialla ja Valvella ohjelmistokehittäjänä sekä kouluttanut ohjelmointia eri kursseilla Kauppakorkeassa.

Monicalla oli yrittäjätaustaa mm. tapahtuma- ja julkaisualalta sekä kokemusta mainostoimistosta, mistä haave omasta toimistosta saikin alkunsa. Tammisaaressa Monicasta on tullut Raaseporin Yrittäjien puheenjohtaja ja hän luennoi yrittäjyydestä, digistrategioista sekä positiivisesta ajattelun ja intuition voimasta.

Juha Javanainen Monica Javanainen

Kun yritys alkoi kasvaa, otettiin käyttöön nimi J&CO Digital, joka kuvasti ”Javanaisia ja kumppaneita”, sillä alkuvaiheessa tiimi koostui kumppanuusverkossa olevista asiantuntijoista. Tuntui kuitenkin luontevalta ja reilulta kasvattaa omaa tiimiä, ja 2014 tehtiin strateginen muutos ja palkattiin vakituisia työntekijöitä. Tässä vaiheessa myös viestinnässä tehtiin muutoksia ja syntyi logo J+CO. Puhekielessä meistä käytetään nykyään nimeä JCO tai JCO Digital.

Alusta lähtien mukana on ollut haave työskentelystä kansainvälisellä tasolla, ja se on myös toteutunut. Monican yhteistyö Adoben kanssa on vienyt ulkomaille ja tätä kautta asiakkaita on saatu myös USA:sta. Juhan kiinnostus AR/VR teknologioihin on niin ikään johtanut kansainvälisiin hankkeisiin, ja sitä kautta olemme mukana esimerkiksi Oculus Start -ohjelmassa.

Tällä hetkellä työllistämme vakituisesti 13 henkilöä, joiden lisäksi tiimissä on muutama erinomainen freelancer. Yrityksen omistajina on Monican ja Juhan lisäksi nykyään myös neljä työntekijää: Hilkka Kandelin, Emilia Etzell, Daniel Kouvo ja Niklas Schönberg. Hallituksessa ovat Monican ja Juhan lisäksi Aki Björklund ja Jan Lindholm.

Töitämme

Joululahja Itämerelle 2017

Joululahja Itämerelle 2017

Ruokangas Guitar Creator

Ruokangas Guitar Creator

Kutsu meidät käymään!

Ota yhteyttä, niin palaamme pian.

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat JCO:n uutiskirjeen, kuulet meidän tuoreista töistämme sekä muista kuulumisistamme ja
tiedät, mitä hienoa digitaalisessa maailmassa tapahtuu.