Haluatko olla osa kasvavaa joukkoamme?
Tule meille töihin!

Tuntuuko sinusta, että JCO Digitalin huipputiimi, kova osaaminen ja hyvä meininki voisivat houkutella sinua?

Ja toisaalta: oletko ihminen, joka toisi joukkueeseemme lisää hyvää ja haluaisi olla mukana kasvavassa ja kehittyvässä toimistossa?

Jos vastasit molempiin kyllä, lähesty ihmeessä meitä. Me kaipaamme esimerkiksi taitavia devaajia, UI/UX-suunnittelijoita ja teknisiä projektipäälliköitä, mutta tärkeintä on olla hyvä ja mukava tyyppi. Sellaisia mekin nimittäin olemme. Rohkeuttakin saa reilusti olla ja kunnianhimoa, jossa rima on aina vähän liian korkealla. Niillä pääsee pitkälle.

Toimistomme sijaitsee luovassa Billnäsin ruukkimiljöössä. Vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä!

Laita meille avoin hakemus ja CV, niin tutustutaan toisiimme: monica@jco.fi

Arvomme

”Teemme töitä asiakasta varten. Siksi on tärkeää tuntea asiakkaan tavoitteet ja tarpeet. Se onnistuu kuuntelemalla ja tekemällä hyvää yhteistyötä.”

”Arvostamme, ymmärrämme ja tuemme toisiamme. Heimolaisuuteen kuuluu yhteinen visio: kuljemme samaan suuntaan, kuuntelemme ja myös kiitämme.”

”Uskallamme olla suunnannäyttäjiä ja unelmoida suuremmasta. Haluamme etsiä uusia ratkaisuja, vaikka se tietäisi epämukavuusalueelle menemistä.”

”Pidämme huolta sekä itsestämme että toisistamme. Siihen auttavat kunnon ruoka, ergonomia, lounaskeskustelut, jumppa ja jooga mutta myös hauskanpito yhdessä.”

”Uteliaisuus tekee meistä monipuolisia. Me osaamme paljon mutta opimme jatkuvasti lisää. Uudet teknologiat ovat meille intohimo, ja niistä kerromme myös muille.”

”Jokainen meistä on ammattilainen ja oman työnsä asiantuntija. Kun teemme työtä yhdessä ja jaamme osaamista, olemme jatkuvasti entistä vahvempi joukkue.”

Tilaa uutiskirjeemme

Kun tilaat JCO:n uutiskirjeen, kuulet meidän tuoreista töistämme sekä muista kuulumisistamme ja
tiedät, mitä hienoa digitaalisessa maailmassa tapahtuu.