Portti Euroopan ja Aasian välillä

Hanko Data Parks
Työt / Hanko Data Parks
Projekti:

Hanko Data Parks

Asiakas:

Hanko Data Parks

Lähtötilanne

Hanko Data Parks on kunnianhimoinen hanke, jonka tavoitteena on rakentaa Hangon ja Raaseporin alueesta ICT-yhdyskäytävä Euroopan ja Aasian välille tarjoamalla erinomaiset mahdollisuudet datakeskusten perustamiselle. Kun kohderyhmänä ovat suurimmat online-yritykset, on verkkosivuston oltava kohderyhmän kanssa samaa huipputasoa.

Asiakas halusi entistä selkeämmän verkkosivuston, jonka kautta tieto löytyy helposti. Pääpaino oli verkkosivuston rakenteen ja sisällön suunnittelussa siten, että tuotteet ja palvelut ovat hyvin esillä.

Tehtävämme

Yksi tärkeimmistä haasteistamme oli infografiikan rakentaminen. Asiakkaamme tarvitsi kartan, jolla voitiin esittää paljon tietoa esimerkiksi vedenalaisista optisista kaapeleista, strategisista kaupungeista, väestömääristä, voimalaitoksista, sähköverkoista ja datapuistoja ympäröivistä palveluista. Ratkaisumme oli rakentaa karttaan useita kerroksia, joiden avulla potentiaaliset asiakkaat voivat nähdä, mikä on heidän tarpeidensa kannalta ratkaisevan tärkeää tietoa.

Lisäksi oli selkeä tarve brändin ilmeen parantamiseen. Käytännössä se tarkoitti sitä, että teimme uusia brändiohjeita, joilla ohjataan värejä ja fontteja. Uudistimme myös logon ja esittelimme sivustolle suunnitellut ikonit, jotka on tehty niin, että ne toimivat myös pienemmillä näytöillä.

Näin me sen teimme

Digitaalisten kanavien uuden ilmeen ja käyttäjäystävällisyyden lisäksi suunnittelimme esitteet, käyntikortit ja rollupit messukäyttöön.

Meille tämä oli todella mielenkiintoinen projekti. On hienoa olla osana hanketta, joka rakentaa jotakin todella suurta pienellä alueella. Me voimme saada Amazonin tai Facebookin pitämään palvelinkeskuksiaan Raaseporissa tai Hangossa. Se jos mikä olisi jotain!

Yhteistyöstä

Agneta Evers

Hanko Data Parks

Me halusimme ammattimaisen kumppanin, jolla on vahvaa näyttöä tekemistään töistä. JCO Digitalilla oli raikas lähestymistapa graafiseen ilmeeseen ja tarvitsemiimme markkinointimateriaaleihin. Hanko Data Parks on Hangon ja Raaseporin kuntien välinen yhteistyö, joten luonnollisesti käytimme mieluiten paikallista asiantuntemusta.

JCO: n ihmiset ovat erittäin ammattitaitoisia ja he tietävät, mitä tekevät. He ovat toimittaneet kaiken, mistä olemme sopineet, ja he ovat tehneet sen ajoissa. He ovat myös olleet erittäin joustavia, kun olemme tarvinneet pienempiä lisätöitä myöhemmin.

Tiimi

Monica Javanainen

CEO & Partner, New Business

+358456517914

Monica Javanainen

CEO & Partner, New Business

Monica on meidän energinen toimitusjohtajamme. Hän keskittyy rautaisesti töihinsä, nauttii oppimisesta ja ideoi uutta. Vapaa-ajalla hän juoksee, lukee ja hoitaa pioni-puutarhaansa.

Lotta Hardman

Web Developer

Lotta Hardman

Web Developer

Lotta on meidän oma biologi / web developer. Vapaa-ajallaan hän tekee ja myy luonnon­mukaisia ihon- ja hiusten­hoito­tuotteita, viihtyy perheensä kanssa maalla ja pitää kanoja, lampaita ja vuohia.

Björn Zweigberg

Technical account manager

Björn Zweigberg

Technical account manager

Björn on nopea devari, joka tekee saitit hetkessä valmiiksi ja aina huolella. Kun ei koodaa, Björn harrastaa painonnostoa, lumilautailua, surffaamista, rullalautailua ja frisbeegolfia.

Johan Ljungqvist

Directing & Video Production‎

Johan Ljungqvist

Directing & Video Production‎

Multifoto.fi:n Johan rakastaa työskentelyä kuva- ja videotuotannon parissa ja löytää ratkaisut mahdottomiinkin tilanteisiin. Vapaa-ajalla Johan vihtyy perheen, autojen ja urheilun parissa.

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvaus