Eläköön Itämeri!

Joululahja Itämerelle
Työt / Joululahja Itämerelle
Projekti:

Joululahja Itämerelle

Asiakas:

BSAG, Baltic Sea Action Group

Lähtötilanne

Olemme olleet mukana toteuttamassa BSAG:n verkkopalvelua ja joulukampanjoita jo vuodesta 2014. Näissä projekteissa sydän on erityisen vahvasti mukana, sillä asumme ja teemme töitä rannikkokaupungissa ja vietämme kesät mökeillä tai saaristossa veneillen. Meille on itsestään selvää, että haluamme suojella merta ja auttaa pitämään sitä puhtaana.

– Joulun odotus alkaa siitä, kun BSAG kampanja käynnistyy, kertoo projektipäällikkömme Hilkka, joka on ollut mukana projekteissa alusta lähtien.

BSAG on säätiö, joka tekee töitä Itämeren rehevöitymisen hillitsemiseksi, ilmastonmuutoksen torjumiseksi, ja luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi. Tavoitteena on Itämeren ekologisen tasapainon palauttaminen ja se voidaan saavuttaa vain yhteistyöllä, ja joulukampanjan avulla halutaan saada sekä yrityksiä että yksityisiä lahjoittamaan varoja Itämeren suojeluun.

Koska BSAG on meille pitkäaikainen kumppani, tunnemme ja ymmärrämme hyvin asiakkaan tavoitteet. Tällaisen kampanjan tekeminen on yhdessä tekemistä ja kaikilla on yhteinen päämäärä: Itämeren hyvinvointi.

BSAG

Näin se tehtiin

Kampanjan ilmeen on jälleen toteuttanut Taivas, ja JCO on vastannut teknisestä toteutuksesta ja siitä, että kampanja herää verkkosivuilla eloon. 

Tänä vuonna kampanjan teemana on ”Eläköön Itämeri. Anna lahjaksi elämää Itämerelle.” Kampanjassa vilisevät erilaiset merenelävät, kuten turska, kuha, kampela, hauki, siika, ahven, sinisimpukka, korvameduusa, silakka ja rakkohauru. Kampanjan harvinaisinta merenelävää edustaa pyöriäinen.

Ideana on tänäkin vuonna se, että yritys valitsee merenelävien karusellista haluamansa summan ja lomakkeen kautta ilmoittautuu lahjoittajaksi. Eri summille on määritelty eri merenelävät. Sitä mukaa, kun lahjoituksia tulee, alkaa meri täyttymään eri lajeista. Pyöriäinen on tämän vuoden erikoislahjoitus ja sen saa näkyville, kun lahjoitussumma on yli 15 000 euroa.

BSAG

Tekninen toteutus

– Joulukampanjan toteutuksessa tulee aina vastaan mielenkiintoisia haasteita, joita on ilo työstää, kertoo devaajamme Daniel

Lahjoitusprosessi on ohjelmoitu toimimaan täysin automaattisesti. Kun lahjoittaja on valinnut summan ja merenelävän sekä täyttänyt tietonsa, hänen pitää vain lisätä yrityksen logo. Sen jälkeen järjestelmä luo automaattisesti yrityksen logolla varustettujen joulukorttien esikatselun. Joulukortit toteutetaan kolmella eri kielellä (Suomi, Ruotsi, Englanti). 

Lopuksi lahjoittajalle lähetetään automaattisesti kiitosviesti, jossa ovat valmiit joulukortit ja joulukampanjan bannerit, joita lahjoittaja voi käyttää omissa medioissaan. Järjestelmä lisää automaattisesti lahjoituksen muiden merenelävien joukkoon, ja Itämeren asukkaiden määrä kasvaa entisestään. Merenelävät ovat satunnaisesti animoituja ja osa niistä saattaa kääntää suuntaa. Tuo satunnaisuus tuo kampanjan elämään vielä hiukan “lisämaustetta”. 

Lahjoituksia varten olemme toteuttaneet taustalle järjestelmän, jonka kautta BSAG voi helposti hallinnoida tehtyjä lahjoituksia.

Näin pääset mukaan

Luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen uhkaa myös Itämerta. Tule siis apuun ja lahjoita joululahjamuistamisesi Itämeren pelastamiseksi. Lahjoittamalla annat yhteistyökumppaneillesi hyvää joulumieltä ja saat yrityksellesi positiivista näkyvyyttä.

Kerätyt varat käytetään Baltic Sea Action Groupin työhön Itämeren rehevöitymisen hillitsemiseksi, ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi sekä vedenalaisen luonnon monimuotoisuuden suojelemiseksi.

joululahjaitamerelle.fi

Yhteistyöstä

Nicholas Wardi
Projektipäällikkö, yritysyhteistyö, ravinteiden kierrätys
Baltic Sea Action Group

Yhteistyö JCO:n kanssa on sujunut saumattomasti joulukampanjan yhteydessä useista viimehetken muutoksista huolimatta. Tämä on ensiarvoisen tärkeää kiireisten aikataulujen ja projektin kehittyvän luonteen vuoksi. Toimivan yhteistyön ansiosta olemme voineet keskittyä muuhun tekemiseen ja jättää verkkosivun rakentamisen JCO:lle.

Lue myös:

Toimivan kampanjasivun ABC >>

Hakukoneoptimoinnin vinkit sisällöntuottajalle >>

Tiimi

Hilkka Kandelin

Office Manager & Partner

+358 445405664

Hilkka Kandelin

Office Manager & Partner

Hilkka on projektipäällikkö, joka osaa hoitaa useita asioita samanaikaisesti. Hän on kulinaristi, joka viihtyy koiran kanssa lenkkipoluilla tai perheen kanssa saaristossa ja mökillä.

Daniel Kouvo

Developer & Partner

Daniel Kouvo

Developer & Partner

Daniel on monitaitoinen devaaja. Hän rakastaa ongelmien ratkaisemista, ottaa valokuvia ja tekee musiikkia. Luonnossa perheen kanssa viihtyvä Daniel tunnetaan myös musiikistaan nimellä Daniel Ascot.

Simon Bussman

Graphic Designer

Simon Bussman

Graphic Designer

Simon on taitava graafikko, joka loihtii näyttäviä graafisia töitä. Hän pelaa frisbeegolfia ja harrastaa sekä pelisuunnittelua että pelitaidetta kuunnellen samalla hyvää musiikkia.

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvaus