Uusi verkkosivusto ja näkyvyys sosiaalisessa mediassa

LU Rakennus
Työt / LU Rakennus
Projekti:

LU Rakennus

Asiakas:

LU Rakennus

Lähtötilanne

LU Rakennus on Hangossa sijaitseva rakennusyhtiö, joka on toiminut vuodesta 1986. LU Rakennuksen liiketoimintaa ohjaavat usko korkeaan laatuun, luottamukseen ja innovatiivisuuteen sekä rohkeus tarttua uusiin haasteisiin. Yhtiö on tunnettu ja arvostettu toimija alueellaan ja se palvelee sekä suuria asiakkaita että yksityisiä rakennuttajia.

Yhteistyömme LU Rakennuksen ja sen toimitusjohtaja John Lindqvistin kanssa alkoi heidän huomattuaan, että verkkosivusto oli aika päivittää nykyisiin tarpeisiin. Toisin kuin monet muut alan yritykset, LU Rakennus uskoo ajan tasalla olevan verkkonäkyvyyden merkitykseen ja se halusikin saada todelliset ammattilaiset kehittämään sitä.

Tehtävämme

Koska rakennusyhtiön oman toiminnan arvoihin kuuluvat laatu ja luottamus, John Lindqvist halusi verkkosivujen uudistajaksi tekijän, jolla on paljon kokemusta ja näkemystä alan töistä. Siltä pohjalta ymmärsimme nopeasti, miten rakennamme sivuston melkeinpä tyhjästä ja tuotamme laajaan verkostoon kuuluvien kumppaneidemme kanssa kaikki tarvittavat materiaalit ja sisällöt, esimerkiksi tekstit, haastattelut, kuvat ja videot. Tämä osoittautui erinomaiseksi päätökseksi, varsinkin kun yritys huomasi tarvitsevansa myös painetun esitteen, jonka sisältöä voidaan muuttaa.

Mitä teimme

Kuten yleensä, aloitimme työmme keräämällä kaiken mahdollisen tiedon asiakkaasta ja heidän tarpeistaan. Jotta kaikki projektissa mukana olevat tietäisivät, mitä teemme ja ketkä ovat kohderyhmäämme, loimme LU Rakennuksen tyypillisimmistä asiakkaista mallipersoonat yhdessä kumppanimme viestintätoimisto Joy & Orderin kanssa.

Seuraavaksi loimme sivustolle interaktiivisen rautalankamallin käyttäen Adobe Experience Designia. Asiakkaan hyväksynnän jälkeen aloitimme sivuston graafisen suunnittelun sekä sisällön kehittämisen. Kaikki elementit ikoneista lähtien luotiin tyhjästä. Vain yrityksen logo ja päävärit pidettiin samoina helpottamaan tunnistamista. Kaikki kuvat henkilökunnasta ja referenssikohteista otti Fotofabriken. Halusimme myös videoita sekä ilmasta että maasta käsin, ja siinä teimme yhteistyötä luottokumppanimme multifoto.fi kanssa.

Teknisen tuotannon ja testauksen jälkeen olimme valmiita julkaisemaan sivuston. Tärkeä osa projektia oli sosiaalisen median läsnäolon ja hakukoneoptimoinnin huomioiminen.

Julkaisun jälkeen varmistamme aina, että tiedämme, miten voimme seurata työn onnistumista. Lisäksi haluamme pitää huolen siitä, että kuuntelemme asiakasta ja vastaamme heidän tarpeisiinsa ja mahdollisiin lisätoiveisiin.

Toimintamme ydin on, että työmme vastaa asiakkaidemme tavoitteisiin ja me sitoudumme niihin. Uskomme, että tämä on juuri syy korkeaan asiakastyytyväisyyteemme ja pitkiin asiakassuhteisiimme.

Lopputulos

LU Rakennuksen uudet verkkosivut on otettu hyvin vastaan. Verkkopalvelulla on nyt nykyaikainen ulkoasu ja laadukasta sisältöä, ja se on tehnyt sekä asiakkaan että meidät suunnittelijoina tyytyväiseksi.

Yhteistyöstä

John Lindqvist
Toimitusjohtaja
LU Rakennus Oy

“Saimme kaiken, mitä pyysimme, ja jopa enemmän. Koska osaamisemme on rakentamisessa eikä viestinnässä, halusimme tässäkin luottaa oman alansa ammattilaisiin. Halusin, että JCO Digital kertoo meille, mitä me tarvitsemme, ja juuri niin he tekivät. Yhteenvetona voi sanoa, että olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön heidän kanssaan.” 

Tiimi

Hilkka Kandelin

Office Manager & Partner

+358 445405664

Hilkka Kandelin

Office Manager & Partner

Hilkka on projektipäällikkö, joka osaa hoitaa useita asioita samanaikaisesti. Hän on kulinaristi, joka viihtyy koiran kanssa lenkkipoluilla tai perheen kanssa saaristossa ja mökillä.

Björn Zweigberg

Technical account manager

Björn Zweigberg

Technical account manager

Björn on nopea devari, joka tekee saitit hetkessä valmiiksi ja aina huolella. Kun ei koodaa, Björn harrastaa painonnostoa, lumilautailua, surffaamista, rullalautailua ja frisbeegolfia.

Monica Javanainen

CEO & Partner, New Business

+358456517914

Monica Javanainen

CEO & Partner, New Business

Monica on meidän energinen toimitusjohtajamme. Hän keskittyy rautaisesti töihinsä, nauttii oppimisesta ja ideoi uutta. Vapaa-ajalla hän juoksee, lukee ja hoitaa pioni-puutarhaansa.

Johan Ljungqvist

Directing & Video Production‎

Johan Ljungqvist

Directing & Video Production‎

Multifoto.fi:n Johan rakastaa työskentelyä kuva- ja videotuotannon parissa ja löytää ratkaisut mahdottomiinkin tilanteisiin. Vapaa-ajalla Johan vihtyy perheen, autojen ja urheilun parissa.

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvaus