Lisää golfia ja parempaa myyntiä

Nordcenter
Työt / Nordcenter
Projekti:

Nordcenter

Asiakas:

Nordcenter Golf&Country Club

Lähtötilanne

Nordcenter Golf & Country Club on erinomainen golfkeskus, jossa on kauniit maisemat ja upeat maailmanluokan golfkentät. Tarve asiakaskunnan nopeampaan ja helpompaan tavoittamiseen oli kuitenkin ilmeinen. Sitä tukemaan haluttiin raikasta ja toimivaa digitaalista näkyvyyttä ja ilmettä, joka edustaa klubin liiketoimintaa kokonaisuutena. Myös tapahtumiin liittyvien markkinointimateriaalien tarve oli ilmeinen.

 

Tehtävämme

Tapasimme asiakkaan huhtikuussa. Projektin aikataulu oli tiukka, sillä golf-kausi oli alkamassa vain muutamien viikkojen päästä.

Tämä ei kuitenkaan ollut ongelma, sillä asiakas tiesi selvästi, mitä tarvitsi ja halusi. He luottivat meihin ja antoivat hienosti tilaa luovuudelle koko prosessin ajan.

Mitä teimme

Haasteena projektissa oli suunnitella ilme, joka säilyttää nykyistä mutta tuo myös uutta – kohteen korkeaa laatua kunnioittaen. Emme esimerkiksi halunneet muuttaa brändin klassista ilmettä, mutta teimme siitä hieman modernimman.

Golfia rakastavana tammisaarelaisena yrityksenä tunsimme olevamme itsekin osa kohderyhmää. Siksi oli mielenkiintoista päästä vaikuttamaan lähellä kotia sijaitsevan hienon kohteen menestykseen.

Yhteistyöstä

Mats Grönblom
Myynti- ja markkinointijohtaja
Nordcenter Golf & Country Club

Käännyimme JCO Digitalin puoleen, koska tunsimme heidät entuudestaan. Tapasimme heidät ja kerroimme yrityksestä ja tarpeistamme.

Halusimme välittää kuvan paikasta, johon on helppo tulla ja jossa on monenlaista toimintaa. Emme ole vain huippuluokan golfklubi, vaan rento lomakohde jokaiselle alueen aktiiviselle ihmiselle. Tämä viesti meidän oli saatava yleisömme nähtäville.

JCO esitteli meille ajatuksensa, ja olimme heti vakuuttuneita. He olivat todella lukeneet meitä kuin avointa kirjaa. Prosessi sujui jatkuvassa vuorovaikutuksessa, mutta oli tärkeää, että saimme keskittyä omaan työhömme, kun JCO toimitti sen, mitä pyysimme. Ja tulokset ovat selvät: JCO:n avulla lukumme osoittavat kasvua sekä myynnin että golfkierrosten osalta.

Tiimi

Hilkka Kandelin

Office Manager & Partner

+358 445405664

Hilkka Kandelin

Office Manager & Partner

Hilkka on projektipäällikkö, joka osaa hoitaa useita asioita samanaikaisesti. Hän on kulinaristi, joka viihtyy koiran kanssa lenkkipoluilla tai perheen kanssa saaristossa ja mökillä.

Monica Javanainen

CEO & Partner, New Business

+358456517914

Monica Javanainen

CEO & Partner, New Business

Monica on meidän energinen toimitusjohtajamme. Hän keskittyy rautaisesti töihinsä, nauttii oppimisesta ja ideoi uutta. Vapaa-ajalla hän juoksee, lukee ja hoitaa pioni-puutarhaansa.

Björn Zweigberg

Technical account manager

Björn Zweigberg

Technical account manager

Björn on nopea devari, joka tekee saitit hetkessä valmiiksi ja aina huolella. Kun ei koodaa, Björn harrastaa painonnostoa, lumilautailua, surffaamista, rullalautailua ja frisbeegolfia.

Johan Ljungqvist

Directing & Video Production‎

Johan Ljungqvist

Directing & Video Production‎

Multifoto.fi:n Johan rakastaa työskentelyä kuva- ja videotuotannon parissa ja löytää ratkaisut mahdottomiinkin tilanteisiin. Vapaa-ajalla Johan vihtyy perheen, autojen ja urheilun parissa.

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvaus