Olli Jokisen jääkiekkoakatemia

South Florida Hockey Academy
Työt / South Florida Hockey Academy
Projekti:

South Florida Hockey Academy

Asiakas:

SFHA

Case

South Florida Hockey Academyn perustaja Olli Jokinen, on eräs kaikkien aikojen menestyneimmistä eurooppalaissyntyisistä NHL-pelaajista. Jääkiekkoakatemia tarjoaa huippuluokan opetusta eri puolilta maailmaa tuleville pelaajille, ja sen opettajina toimivat kokeneet kiekkoammattilaiset Olli Jokinen, Petr Sýkora, Tomáš Vokoun ja Radek Dvořák.

Projektina oli tuottaa responsiivinen nettipalvelu, joka ilmentää brändin henkeä ja valottaa jääkiekkoakatemian tavoitteita ja toimintaperiaatteita. JCO Digitalin suunnittelema ja kehittämä verkkosivusto julkaistiin yhtaikaa jääkiekkoakatemian avajaisten kanssa helmikuussa 2016.

Tiimi

Monica Javanainen

CEO & Partner, New Business

+358456517914

Monica Javanainen

CEO & Partner, New Business

Monica on meidän energinen toimitusjohtajamme. Hän keskittyy rautaisesti töihinsä, nauttii oppimisesta ja ideoi uutta. Vapaa-ajalla hän juoksee, lukee ja hoitaa pioni-puutarhaansa.

Björn Zweigberg

Technical account manager

Björn Zweigberg

Technical account manager

Björn on nopea devari, joka tekee saitit hetkessä valmiiksi ja aina huolella. Kun ei koodaa, Björn harrastaa painonnostoa, lumilautailua, surffaamista, rullalautailua ja frisbeegolfia.

Juha Javanainen

CTO & Founder, Developer

+358405140167

Juha Javanainen

CTO & Founder, Developer

Juha on JCO Digitalin perustaja. Tekninen suunnittelu ja ohjelmointi ovat hänen alaansa. Vapaa-ajallaan hän viihtyy golfkentällä, merellä tai musiikin parissa.

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvaus