Tammisaaren Energia juhli tyylikkäästi

Tammisaaren Energian vuosijuhla
Työt / Tammisaaren Energian vuosijuhla
Projekti:

Tammisaaren Energian vuosijuhla

Asiakas:

Ekenäs Energi

Tammisaaren Energia juhli tyylikkäästi

Vuonna 1909 ensimmäinen dieselaggregaatti alkoi tuottaa tasavirtaa Tammisaaressa. 

Tuolla sähköllä saatiin valoa kaupungin kuuteen katuvaloon sekä paikalliseen vaatetehtaaseen ja kirjapainoon. 

Marraskuussa 2019 Tammisaaren Energia juhlisti 110-vuotista historiaansa syntymäpäiväjuhlilla ja historiikkivideolla, joka kertaa yhtiön tärkeät virstanpylväät mutta katsoo myös vahvasti tulevaisuuteen.

Näin me sen teimme

JCO Digital suunnitteli Tammisaaren Energialle juhlailmeen. Asiaan paneuduttiin toden teolla, ja tuloksena olikin kokonainen brandguide materiaaleja varten. Mustaa ja kultaa sekä Art decoa tyylittelevä ilme oli materiaalien lisäksi nähtävissä myös juhlapaikalla.

Juhlallisuuksia varten suunniteltiin digi- ja printtikutsuja, juhlien menut, pöytien plaseeraukset ja kartat sekä kylttejä ja teippauksia. Värimaailma ja tyyli näkyi myös juhlapaikan koristelussa ilmapalloja, kultaiseksi maalattuja pulloja ja servettejä myöten. Ilme jatkui myös Tammisaaren energian historiasta kertovassa esitteessä.

Video kertasi historian

Yhtiön historiasta ja nykypäivästä kertovan videon ensi-ilta oli 110-vuotisjuhlissa. Videon toteutti yhteistyökumppanimme Johan Ljungqvist ja sen käsikirjoitti Christoffer Holm. JCO Digital tuotti videoon grafiikkaa ja animaatioita sekä tekstitysten käännökset suomeksi. 

Tiimi

Monica Javanainen

CEO & Partner, New Business

+358456517914

Monica Javanainen

CEO & Partner, New Business

Monica on meidän energinen toimitusjohtajamme. Hän keskittyy rautaisesti töihinsä, nauttii oppimisesta ja ideoi uutta. Vapaa-ajalla hän juoksee, lukee ja hoitaa pioni-puutarhaansa.

Simon Bussman

Graphic Designer

Simon Bussman

Graphic Designer

Simon on taitava graafikko, joka loihtii näyttäviä graafisia töitä. Hän pelaa frisbeegolfia ja harrastaa sekä pelisuunnittelua että pelitaidetta kuunnellen samalla hyvää musiikkia.

Michael Rönnblad

Graphic Designer

Michael Rönnblad

Graphic Designer

Micce on meidän graafikko, joka haluaa jatkuvasti oppia uutta. Parasta on, että saa tehdä jotain ”from scratch” ja olla luova, Micce sanoo. Hän harrastaa moottoriurheilua.

Anne Malmström

Project Manager

+358 50 572 6713

Anne Malmström

Project Manager

Anne on kielitaitoinen projektipäällikkö. Hän on asunut ulkomailla yli 10 vuotta: Tanskassa, Ranskassa ja Belgiassa. Hänelle tärkeitä asioita ovat lapset, luonto, kulttuuri ja saaristo.

Johan Ljungqvist

Directing & Video Production‎

Johan Ljungqvist

Directing & Video Production‎

Multifoto.fi:n Johan rakastaa työskentelyä kuva- ja videotuotannon parissa ja löytää ratkaisut mahdottomiinkin tilanteisiin. Vapaa-ajalla Johan vihtyy perheen, autojen ja urheilun parissa.

Heikki Paatelma

Marketing Specialist & Copywriter

Heikki Paatelma

Marketing Specialist & Copywriter

Heikki on copywriter ja markkinoinnin suunnittelija, joka rakastaa kirjoittamista.Itä-Helsingissä asuva Heikki on JCO:n tiimissä freelancerina. Toisinaan hän harrastaa sauvakävelyä.

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvaus