Kun tekeminen on hauskaa, syntyy parempia ideoita.

Creative

Olemme luova toimisto. Otamme työmme vakavasti ja teemme teknisen työn niin tarkasti kuin voimme. Mutta uskomme myös hauskuuteen. Meillä ammattimaisuus kulkee aina rinta rinnan leikkimielisyyden kanssa: siitä syntyy palveluita, tarinoita, kuvia ja mainoksia, jotka tekevät vaikutuksen. 

Olemme digitoimisto ja siitä meidät tunnetaan ja siinä olemme erinomaisia. Palvelemme asiakkaitamme kuitenkin kaikilla markkinoinnin alueilla: Tuotamme näyttävät myymälämateriaalit, lehti-ilmoitukset, esitteet ja kuvastot sekä sosiaalisen median ja verkkomainonnan ratkaisut ammattitaitoisesti ja tuoreella otteella. Kumppaniemme kanssa luomme kampanjakokonaisuuden, johon kuuluvat yhtä hyvin mainosfilmit kuin tapahtumatkin.

Meillä tarinankerronta, mainonta ja liiketoiminnan kehittäminen kulkevat käsi kädessä. Tarjoamme ammattitaitoista näkemystä ajankohtaisista markkinoinnin trendeistä ja tuotamme sinulle välineen markkinoida yritystäsi myös pienemmällä budjetilla.

Luomme yrityksellesi selkeän, tyylikkään ja toimintaasi tukevan ilmeen sekä tarinan.

Graafinen suunnittelu

On sitten kyse verkkosivujen ilmeestä tai kuvituksesta, mainos­materiaalien leiskasta tai yrityksen visuaalisesta identiteetistä, hyvällä graafisella suunnittelulla tehdään aina vaikutus.

Lue lisää

Tekstisuunnittelu

Hyvällä tarinalla ja luovalla tekstillä tehdään vaikutus. Kun suunnittelemme verkkopalvelua, somepäivityksiä tai mainontaa, huolehdimme siitä, että sisältö on hyvää kieltä mutta ei koskaan tylsää.

Lue lisää

Video

Animaatiot ja liikkuva kuva herättävät digitaalisuuden eloon. Sen voi tehdä sivuston taustalla rauhallisesti liikkuva video, palveluista kertova animaatio tai valikoima pieniä mikroanimaatioita, jotka herättävät huomiota tai ohjaavat käyttäjää eteenpäin.

Lue lisää

XR

Uudet tekniikat ja innovaatiot ovat täällä, ja me seuraamme niitä innoissamme. XR eli xtended Reality on hyvä kattotermi kuvaamaan laajennettua todellisuutta.

Lue lisää

"Valitsimme visuaalisen identiteetin ja verkkosivujemme uudistamisen yhteistyökumppaniksi JCO Digitalin, joka on innovatiivinen suunnittelussaan ja samalla tuntee hyvin alueen yritykset. Toivoimme, että uudistus tekee ilmeestämme modernin mutta säilyttää silti identiteettimme. JCO ymmärsikin toiveemme hienosti. Olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen."

Anna Sannholm, T-B Ekholm

Töitämme

Hanko Data Parks

Hanko Data Parks

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvauksen

Tilaa uutiskirjeemme

Kun tilaat JCO:n uutiskirjeen, kuulet meidän tuoreista töistämme sekä muista kuulumisistamme ja
tiedät, mitä hienoa digitaalisessa maailmassa tapahtuu.