Hyvin suunniteltu ilme tekee vaikutuksen ja kestää aikaa.

On sitten kyse verkkosivujen ilmeestä tai kuvituksesta, mainos­materiaalien leiskasta tai yrityksen visuaalisesta identiteetistä, hyvällä graafisella suunnittelulla tehdään aina vaikutus. Samalla se viestii yrityksen tai yhteisön arvoista ja asenteesta: ilme voi olla hauska ja helposti lähestyttävä, arvokas ja luottamusta herättävä tai vaikkapa moderni ja odottamaton.

Meillä visuaalinen suunnittelu kulkee aina käsi kädessä käytettävyyden kanssa. Designilla on aina tarkoitus. Ja jotta syntyy hyvää ja puhuttelevaa jälkeä, annamme luovuudelle ja leikkisyydelle tilaa ja pidämme silmämme auki yhtä hyvin klassisiin lainalaisuuksiin kuin niitä rikkoviin trendeihin. Innoittajina ovat silloin kaikenlaiset taiteen muodot.

Visuaalinen maailma on aina ollut JCO:lle olennainen voimavara ja ilon tuoja. Luomme asiakkaillemme tyylikkäitä visuaalisia identiteettejä, upeita kuvituksia ja vaikuttavia esitysmateriaaleja – ja teemme työmme osaavasti ja intohimolla. Tiedämme, että brändin pitää herättää tunteita ja erottua. Siten me teemme asiakkaistamme sankareita.

Mitä visuaalista saisi olla?

Visuaalinen identiteetti ohjaa oikeaan suuntaan

Hienoinkin brändi kaipaa joskus uudistusta. Logo voi olla menettänyt hohtonsa tai ei taivu digitaalisiin alustoihin. Fontit tai värimaailma saattavat olla taakse jäänyttä aikaa.

Kun päivitämme yritysilmeen tai luomme kokonaan uuden, määrittelemme esimerkiksi fontit, värimaailman, ikonit ja kuvatyylit sekä niiden sovellukset eri tilanteisiin. Sovelluskohteina voivat olla vaikkapa käyntikortit, verkkosivut, mainospohjat tai sosiaalisen median kanavat. Ja kaikki tehdään niin, että se tukee yrityksen tavoitteita ja viestinnän peruspilareita parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuvitukset ja infografiikka auttavat ymmärtämään

Taitavat kuvittajamme tekevät tylsästäkin aiheesta kiinnostavan. Koska ihminen omaksuu asioita sekä sanojen että kuvien avulla, kannattaa molempiin panostaa.

Oli sitten tarvetta kirjan tai verkkomateriaalin kuvituksista, sarjakuvapiirroksista, peligrafiikasta, kartoista tai infografiikoista, me lupaamme yllättää sinut myönteisellä tavalla.

Markkinointi­materiaalit kaikkiin kanaviin

Kun tarvitset mainoksen, liitteen, myymälämateriaalia, rollupin, julisteen, esitteen, flyerin, bannerin, PowerPoint-esityspohjan, Word-lomakkeen tai mitä tahansa muuta, voit kääntyä meidän puoleemme. Upean graafisen suunnittelun lisäksi teemme tietysti mainiot ja vaikuttavat tekstit.

Hahmon avulla voidaan luoda nopeasti mielikuvia

Mainonnan ja viestinnän historiasta nousee mieleen useita hahmoja, joiden avulla yritykset ovat saaneet ihmiset rakastumaan brändiin. Kun yrityksen visuaalista ilmettä rikastetaan maskotilla tai hahmolla, voidaan viestiä välittää täysin uudella tavalla ja yllättävästi. Hahmo voidaan myös animoida eri tarkoituksiin: verkkosivuille, videoihin, televisioon ja vaikkapa lisättyyn todellisuuteen.

Tällainen on visuaalisen identiteetin paketti

Hyvin suunniteltu ilme tekee yrityksestäsi ja tuotteistasi muista erottuvan, herättää juuri oikeita mielikuvia ja luo brändillesi kasvot. Visuaalisen identiteetin peruspakettimme soveltuu yhtä hyvin ilmeen uudistukselle tai ihan uudelle yritykselle.

• Logo toimitettuna kattavassa tiedostopaketissa
• Tekstityylien ja fonttien valinta
• Värisuunnittelu (sis. CMYK-, RGB. ja Pantone-värit)
• Graafinen ohjeisto
• Käyntikorttipohja

Ota yhteyttä vaikka heti, niin ryhdytään töihin. Haluamme tehdä brändistäsi entistä loistavamman.

Töitämme

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvauksen

Tilaa uutiskirjeemme

Kun tilaat JCO:n uutiskirjeen, kuulet meidän tuoreista töistämme sekä muista kuulumisistamme ja
tiedät, mitä hienoa digitaalisessa maailmassa tapahtuu.