Teemme tekstejä, jotka luetaan.

Pyydä meiltä sellaisia

Me uskomme hyvän tekstin voimaan. Ei riitä, että ihmiselle sanotaan ”osta”, vaan häneen täytyy tehdä vaikutus. Oivaltavilla otsikoilla, selkeillä leipäteksteillä ja yllättävillä kehotuksilla voidaan terävöittää myyntiä tai ilahduttaa asiakasta.

Kuten kaikella markkinoinnilla, teksteilläkin pitää olla tavoite ja tarkoitus. Muuten työssä ei ole mitään järkeä. Siksi haluamme määritellä hyvin, mitä olemme yhdessä tekemässä ja sen jälkeen tehdä kaikkemme tavoitteen onnistumiseksi. On esimerkiksi tärkeää, että asiakasta ei jätetä tekstin jälkeen tyhjän päälle, vaan ohjataan ja aktivoidaan heti eteenpäin ostamaan, osallistumaan tai ottamaan kantaa.

On sitten kyse verkkopalvelusta, somepäivityksistä tai mainonnasta eri kanavissa, huolehdimme siitä, että sisältö on hyvää kieltä mutta ei koskaan tylsää. Ennen kaikkea tekstin pitää olla ymmärrettävää ja selkeää. Kapulakieli ja alan oma jargon eivät koskaan edistä asiaa.

Digikanaviin kirjoittaminen vaatii omat tapansa ja osaamisensa. Ihmiset eivät tule nettiin lukemaan pitkiä sepustuksia, vaan ovat kärsimättömiä klikkaamaan jo itsensä eteenpäin. Silti tekstien on oltava yhdenmukaisia muiden kanavien kanssa ja niihin pitää paneutua yhtä paljon kuin vaikkapa mainoskampanjan muihin kanaviin.

Hyvä teksti löydetään

Me huolehdimme siitä, että verkkosivuston teksti ja sisältö on hakukoneoptimoitua (SEO) ja se nousee Googlen hakutuloksissa mahdollisimman korkealle. Voimme tehdä myös sivuston nykyisille teksteille läpikäynnin ja ”freesauksen”, joka parantaa löydettävyyttä. Blogikirjoitusten avulla on tuotteista ja palveluista helppo kertoa asiakkaille, ja myös ne parantavat asemaa hakukoneissa.

Säännöllistä sisältöä someen

Somekanavat ja esimerkiksi Facebook-sivut jäävät usein oman onnensa nojaan, eikä päivityksiä aina muisteta tai ehditä tehdä. Me autamme: voimme suunnitella päivityksiä sovituista aiheista erilaisina paketteina. Workshopissa voimme sopia kalenteriin vaikkapa neljän viikon tai koko vuoden päivitykset, joissa huomioidaan juhlapäivät, lanseeraukset ja muut merkittävät ajankohtaiset asiat.

Mainos, slogan tai uutiskirje – kaikissa on tekstiä

Pyrimme aina siihen, että teksti kuin teksti on oivaltavaa ja siinä on muista erottuva idea. Kun siis tarvitset verkkosivuston tekstit, videon tai TV-mainoksen käsikirjoituksen, radiomainoksen, sloganin, nimen, esitteen tai uutiskirjeen, olemme valmiina. Kirjoitamme hyvää suomea mutta yhtä hyvin myös ruotsia ja englantia.

Töitämme

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvauksen

Tilaa uutiskirjeemme

Kun tilaat JCO:n uutiskirjeen, kuulet meidän tuoreista töistämme sekä muista kuulumisistamme ja tiedät, mitä hienoa digitaalisessa maailmassa tapahtuu.