Liikkuva kuva herättää digitaalisuuden eloon.

Kokeillaanko?

Silmä seuraa liikettä, on kyseessä sitten liikkuva vesi, lepattava liekki tai tuulessa heiluva puu. Samalla tavalla verkkopalvelussa asiat heräävät eloon, kun siellä on liikettä. Sen voi tehdä sivuston taustalla rauhallisesti liikkuva video, palveluista kertova animaatio tai valikoima pieniä mikroanimaatioita, jotka herättävät huomiota tai ohjaavat käyttäjää eteenpäin. Mikroanimaatioilla saadaan liikettä yrityksen logoon tai voidaan tuoda verkkosivustolle tai esitysmateriaaliin animoitu hahmo.

Kuvaamme tasokkaita videoita, jotka voivat olla esimerkiksi mainosvideoita, tapahtumakuvauksia tai yritysesittelyitä. Teemme kaiken avaimet käteen -periaatteella aina ideoinnista ja käsikirjoituksesta lähtien äänituotantoon ja jälkikäsittelyyn asti.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää videoiden ja animaatioiden mahdollisuuksista.

Hero-videot verkkosivustolle

Heroksi kutsutaan sivuston etusivun ylintä kuvaa. Siihen kävijän huomio kiinnittyy ensimmäiseksi. Hieno kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta vaikuttava video välittää vielä enemmän. Videossa voidaan yksityiskohdilla välittää tietoa yrityksen palveluista, tuotteista ja arvolupauksista. Meillä on myös pitkältä ajalta kokemusta ilmakuvauksista. Tuotamme videot verkkosivujesi tarkoituksiin kustannustehokkaasti ja nopeasti.

Facebook-sivun video herättää huomion

Videosisältö saa tekstiä ja kuvia enemmän huomioita sosiaalisessa mediassa. Yrityksen Facebook-sivua voi myös esitellä videon muodossa. Video voi olla osittain sama kun verkkosivujen hero-video, mutta se on editoitu Facebookiin sopivaksi.

Yrityksen esittelyvideot moneen käyttöön

Tuotamme kustannustehokkaasti yrityksille esittelyvideoita, joita voi käyttää verkkosivuilla ja esimerkiksi messuilla ja YouTubessa. Myös lyhyet info-videot ovat hyvää sisältöä digitaalisiin kanaviin ja niiden avulla viesti on helppo kertoa kohderyhmälle. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää videoista.

Mainosvideot tekevät vaikutuksen

Tuotamme laadukkaita ja vaikuttavia mainosvideoita avaimet käteen -palveluna esimerkiksi televisioon tai YouTubeen. Meiltä saat luovan idean, käsikirjoituksen, tekstisisällöt, kuvaukset sekä jälkituotannon ja äänityöt.

Animoinnit ja 3D herättävät verkkopalvelun eloon

Animaatioiden avulla asiat heräävät eloon verkkopalveluissa tai videoissa. Kyseessä voi olla taustalla rauhallisesti liikkuva video, palveluista kertova animaatio tai valikoima pieniä mikroanimaatioita, jotka herättävät huomiota tai ohjaavat käyttäjää eteenpäin.

Mukana parhaat kumppanit

Videotuotannoissa ja animaatioissa luottokumppaneitamme ovat kokeneet Artflow, Hellefilms Oy ja Multifoto.

Töitämme

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvauksen

Tilaa uutiskirjeemme

Kun tilaat JCO:n uutiskirjeen, kuulet meidän tuoreista töistämme sekä muista kuulumisistamme ja
tiedät, mitä hienoa digitaalisessa maailmassa tapahtuu.