Meiltä saat kaiken digitaaliseen ympäristöön.

Digital

Olemme työskennelleet verkkosivujen, digitaalisten palveluiden ja strategioiden parissa vuodesta 2008, ja tiedämme, mikä toimii ja mikä ei. Meitä yhdistää innostus ongelmien ratkaisemiseen tässä jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

Pidämme huolen siitä, että homma toimii ja asiakas on tyytyväinen. Siksi kehitämme prosessejamme ja opimme jatkuvasti uutta. Uskomme vahvaan yhteistyöhön ja nopeaan tiedonkulkuun, joten usein asiakas osa tiimiä. Me huolehdimme projektista kokonaisuutena, joten voimme luvata koko paketin avaimet käteen -periaatteella. 

Teemme verkkosivustot WordPressin päälle ja verkkokauppaprojekteissa käytämme useimmiten WooCommercea. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet useita e-learning kokonaisuuksia. Hakukoneoptimointi on meillä aina osana verkkoprojektia. 

Verkkopalvelut

Oli sitten kyse pienemmän yrityksen nettisivuista tai vaikkapa kaupungin laajasta verkkopalvelusta, me tartumme toimeen. Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivuja, jotka näyttävät hyvältä, toimivat selkeästi ja ovat helposti ylläpidettävissä.

Lue lisää

Kampanjasivustot

Meillä on usean vuoden kokemus erilaisten kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Kampanjasivustojen tueksi autamme myös bannereiden, erilaisten kyselyiden ja pelien sekä liikkuvan kuvan toteutuksessa.

Lue lisää

Mobiilisovellukset

Kehitämme toimivia mobiilisovelluksia sekä iOS- että Android-ympäristöön. Sovellukset voivat olla joko puhelimeen ladattavia appeja eli natiivisovelluksia tai puhelimen selaimella käytettäviä progressiivisia applikaatioita.

Lue lisää

Konsultointi

Tarjoamme konsultointia mm. WordPress-sivustoihin littyvissä asioissa sekä verkkopalveluiden sisältöstrategioiden luomisessa. Erilaiset workshop-pakettimme auttavat yrityksiä kehittämään digipalveluitaan tehokkaammin ja tuloksellisemmaksi.

Lue lisää

”JCO lähti rohkeasti mukaan toteuttamaan projektia, jossa luotettavuus on avainasemassa. Laboratoriopalveluita myytäessä on tärkeää, että verkkopalvelu toimii ongelmitta ja kaikki yksityiskohdatkin ovat kunnossa – aivan kuten laboratoriotuloksia analysoitaessa. JCO vastasi verkkokaupan rakentamisesta, joka vaati paljon muokkauksia valitun järjestelmän vakiotoimintoihin. Tässä onnistuttiin erittäin hyvin.”

Jani Uljas, Puhti Lab Oy

Töitämme

Bilot.fi – pörssiyhtiön uudet sivut

Bilot.fi – pörssiyhtiön uudet sivut

Otava.fi

Otava.fi

Uudistuneen energiayhtiön uudet sivut

Uudistuneen energiayhtiön uudet sivut

Uudet kotisivut? Verkko­kauppa?

Ota yhteyttä, niin palaamme pian.

Tilaa uutiskirjeemme

Kun tilaat JCO:n uutiskirjeen, kuulet meidän tuoreista töistämme sekä muista kuulumisistamme ja
tiedät, mitä hienoa digitaalisessa maailmassa tapahtuu.