29.4.2019

Etsimme taitavaa projektipäällikköä

Oletko se sinä? Etsimme taitavaa ja ahkeraa ihmistä pitämään huolta siitä, että projektimme hoidetaan hyvin, työt valmistuvat ajallaan ja asiakas on tyytyväinen. Meillä projektipäälliköt ovat tärkeässä roolissa kehittämässä ja kasvattamassa asiakkaidemme liiketoimintaa. Mielestämme asiakas saa parasta palvelua, kun ymmärrämme heidän tarpeitaan ja osaamme löytää parhaiten niitä tukevat ratkaisut. Asiakkuuksissamme projektipäällikkö on ykköskontakti, joten hänen pitää osata sekä kuunnella että puhua.

JCO on juuri sopivan kokoinen digitoimisto, ja teemme töitä Raaseporissa meren tuntumassa. Meininki on reipas, iloinen ja mutkaton, ja niin on myös työskentelytapamme. Teemme työmme ketterästi ja toimimme avoimesti, läpinäkyvästi ja ennen kaikkea yhdessä. Meillä ammattilaisuus kulkee aina rinta rinnan leikkimielisyyden kanssa – ja siitä kumpuaa uskomattomia digitaalisia ratkaisuja.

Teemme monen kokoisia verkkopalveluita mutta myös esimerkiksi sovelluksia, kampanjasivustoja, hakukoneoptimointia, somestrategioita ja monenlaisia muita markkinoinnin toimenpiteitä. Meidän tehtävämme on luoda vastustamattomia digitaalisia käyttäjäkokemuksia, joista asiakkaamme voivat olla ylpeitä ja joilla saadaan tuloksia.

Mitä me tarjoamme?

Mielenkiintoisia projekteja ja asiakkuuksia eri toimialoilta

Paikan intohimoisessa digitaalisessa kehittämisessä

Näköalapaikan suomalaisten yritysten ja yhteisöjen digitalisoitumiseen

Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti asiakkuuksien ja projektien hallinnassa 

Modernin, reilun ja mutkattoman työpaikan ja tiimin

Mahtavan työympäristön meren rannalla Tammisaaren toimistollamme

Menestyvän yrityksen tarjoamat edut ja joustavat työajat

Oikean määrän vastuuta ja tavoitteita kannettavaksi

Mitä odotamme sinulta?

Aitoa ihmistä ja persoonaa, jonka kanssa on mukava tehdä töitä

Kokemusta ja näyttöä digitaalisten kehityshankkeiden ja projektien johtamisesta

Hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa

Huippuluokan organisointitaitoa

Proaktiivisuutta ja itseohjautuvuutta

Yhdessä tekemisen kykyä ja joukkuehenkeä

Kuuntelun taitoa ja rohkeutta avata suunsa oikeassa paikassa

Lupaamme, että toimitamme asiakkaidemme projektit avaimet käteen -periaatteella. Jotta ne avaimet voidaan ajallaan luovuttaa käteen, meillä pidetään projektista hyvää huolta. Jokaisen hankkeen tiimissä on taitava projektipäällikkö, joka vastaa siitä, että asia edistyy ja tulee valmiiksi. Seuraavassa projektissa päällikkönä voit olla sinä.

Lähetä siis vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera vaikka heti, kuitenkin viimeistään 20.5.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut saman tien hyvien ehdokkaiden löydyttyä, joten älä aikaile. Osoite on monica@jco.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

Monica Javanainen, tj
045 651 7914 
monica@jco.fi


Monica Javanainen

Comments

comments