Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!
J&Co Digital

Interaktiivinen kuvatyökalu

Kun yksittäinen kuva ei riitä selittämään monimutkaista asiaa, interaktiivinen kuvatyökalu (WordPress lisäosa) tarjoaa ratkaisun lisäämällä kuviin hotspotteja, joiden takaa löytyy lisätietoja. Sisällöntuottaja voi helposti määritellä hotspotit ja sijoittaa ne haluamiinsa kohtiin kuvassa. Työkalu integroituu saumattomasti WordPressin Gutenberg-lohkoihin ja soveltuu sekä sisältösivuille että ajankohtaisiin sisältöihin. Toimii myös hienosti mobiilissa!

Esimerkkejä

Neukkari

Neukkaristamme on hienot maisemat Billnäsin ruukille!

Sohvanurkka
Toimistokoira
Toimistomme

Toimistomme sijaitsee Billnäsissä, vanhassa myllyssä. Tervetuloa käymään! Blogista löydät meistä lisää tietoa.

Siirry blogiin
Lappi

Kuva: AI

Hanko

Kuva: AI

Helsinki

Kuva: AI

Kuvan hotspotit voidaan näyttää numeroilla tai ilman. Hotspotteja voi käteväsi myös lisätä kuvaan jälkikäteen. Hotspot-ikkuna voi sisältää otsikon, lyhyen kuvaustekstin, kuvan tai videon, linkin.J&Co Digital
Kakkukahvila Ellen
Ellenkakku.fi
Billnäsin Iso Paja
Tutustu
Kalaportaat

Työkalu soveltuu moneen, esimerkiksi

  1. Koulutus- ja oppimissivustot: Interaktiivisia kuvia voidaan käyttää monimutkaisten käsitteiden selittämiseen koulutus- ja oppimissivustoilla.
  2. Matkailusivustot: Matkailualan sivustot voivat käyttää interaktiivisia kuvia esittelemään eri matkakohteita. Käyttäjät voivat napsauttaa eri kohtia kuvassa saadakseen lisätietoja nähtävyyksistä, aktiviteeteista ja hotelleista.
  3. Tuotesivustot: Verkkokaupat voivat käyttää interaktiivisia kuvia tuotteistaan tarjotakseen käyttäjille enemmän tietoa tuotteista. Käyttäjät voivat napsauttaa eri osia tuotekuvasta saadakseen lisätietoja ominaisuuksista, käyttötarkoituksista ja hinnasta.
  4. Käyttöohjeiden visualisointi: Monimutkaisten laitteiden käyttöohjeet voivat hyötyä interaktiivisista kuvista, jotka näyttävät laitteen eri osat ja niiden toiminnot. Käyttäjät voivat napsauttaa kuvassa eri osia saadakseen lisätietoja niiden käytöstä ja toiminnasta.

Kiinnostuitko? Haluatko nähdä miten kuvatyökalu käytännössä toimii ja miten saat sen käyttöösi omille verkkosivuille?

Ota yhteyttä!

Pyydä tarjous

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.