Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

JCORE®, turvallinen ja nopea teema WordPress sivustolle 

Saiskos olla WordPress-teema, joka taipuu ihan mihin vaan?

WordPress on yksi tavallisimmista verkkosivujen alustoista maailmassa. Jokainen WordPress-sivusto rakentuu teemalle, joka määrää sivuston rakenteen ja sen, miltä sivusto näyttää. Mutta miten valita itselle sopiva teema – pärjääkö tarjolla olevilla valmisteemoilla, vai kannattaako ennemmin valita joustava, kotimainen JCORE®?

Ulkoasu ja käyttäjäkokemus ovat tärkeitä tekijöitä, kun yrität houkutella kävijöitä verkkosivuillesi. Siksi sivustolle kannattaa valita teema, joka parhaiten vastaa sen tarkoitusta ja tarpeita. Hyvä teema auttaa luomaan ammattimaisen ja luotettavan kuvan toiminnastasi ja tuo hyvin esiin yritystäsi.

Kauniin ulkomuodon lisäksi teemaa valittaessa kannattaa miettiä sivuston tulevaa kehitystä: onko sen ylläpito vaivatonta, kykenetkö itse siihen, vai pitääkö ylläpitäjän olla Nobel-tason matemaattinen koodaajanero. Nettisivujen elinehto ja hakutuloksissa pärjääminen edellyttävät nimittäin elävää ja kehittyvää sisältöä.

Seuraavassa pohdimme valmisteemojen ja oman JCORE®-teeman eroja.

Valmisteema pakasta voi olla ihan ok, mutta…

Valmisteemoja löytyy sekä ilmaisina että maksullisina. Ilmaiset teemat ovat joissain kohtaa ihan käypiä työkaluja verkkosivujen rakentamiseen, ne ovat helppokäyttöisiä ja niiden asentaminen käy usein käden käänteessä vaikka et olisikaan kokenut verkkoguru. 

Ilmaisversioiden huono puoli on se, että niitä käyttävät lukuisat muutkin yritykset. Jos valitset ilmaisteeman, saat varautua siihen, että törmäät verkon syövereissä useampaan oman sivustosi klooniin.

Jos haet ammattimaisempaa lookia, maksulliset teemat tarjoavat paremmat mahdollisuudet räätälöintiin; siinä missä ilmaisteema on vain joissain määrin jumpattavissa ilman koodaustaitoja, saat maksullisissa versioissa lisättyä sivustolle myös kustomoituja ominaisuuksia ja toiminnallisuuksia. 

Maksullisia teemoja voi myös yhdistää erilaisiin sivurakentimiin kuten Elementoriin, jolla pääset muokkaamaan sivun visuaalisuutta  jo hyvinkin pitkälle ilman minkäänlaisia koodaustaitoja. Elementor on erinomainen teema ja muokkaustyökalu jos kaipaat yksinkertaista blogia tai sivua, joka toimii yrityksesi käyntikorttina. Suurempiin kokonaisuuksiin se ei kuitenkaan taivu, sillä se tekee sivuista raskaita ja hitaita käyttää. Google ei arvosta hitautta ja pisteyttää hitaasti latautuvat sivustot armottoman kehnosti, mikä näkyy huonompana hakutuloksena. 

Valmisteemojen suurimmaksi haasteeksi muodostuu kuitenkin ongelmatilanteiden tuki. Ilmaisversioissa tukea ei välttämättä ole tarjolla lainkaan ja maksullistenkin versioiden kehitystiimit saattavat sijaita toisella puolella maapalloa, mikä hidastaa avun saantia. Usein teemojen hinnoittelu vaihtelee kehittäjän tarjoaman tuen perusteella. Päivitysten saaminen voi myös edellyttää teeman tilaamista tietyn ajanjakson ajan.

…miksi et samalla valitsisi WordPress-teemaa, joka taipuu ihan mihin vaan?

Jos taas kaipaat vaivatonta ylläpitoa ja kaikkien mahdollisuuksien teemaa, suosittelemme lämpimästi omaa JCORE®-teemaa. Tämä ei ole kehu vaan fakta: JCORE® taipuu ihan mihin vaan.

Miksi uskallamme puhua näin lämpimästi omasta hengentuotteestamme? Koska JCORE® on niin paljon enemmän kuin pelkkä teema – se on vuosien kehitystyön tuloksena syntynyt kokoelma meillä parhaiksi havaittuja käytäntöjä ja tekniikoita. JCORE® myös kehittyy jatkuvasti, sillä kehittäjätiimimme etsii koko ajan uusia keinoja hyödyntää tekoälyä sekä omassa työssään että teeman ominaisuuksissa.

Meillä J&Co:lla sinun ei siis tarvitse miettiä teema-asiaa tai sivuston ylläpitotyökalua, sillä rakennamme kaikki asiakkaidemme WordPress-verkkopalvelut oman JCORE® teeman pohjalta.

JCORE

JCORE®:lla nettisivujen runko syntyy nopeasti ja ketterästi, jolloin voimme keskittyä vaativampiin yksityiskohtien räätälöinteihin kuten integraatioihin, laskureihin tai muihin kustomoituihin toiminnallisuuksiin. Saat juuri sellaisen saitin, josta olet aina haaveillut.

JCORE® on myös suunniteltu sisällönhallinnan kannalta selkeäksi ja intuitiiviseksi käyttää. Käytännössä kaikkea pääsee muokkaamaan – saat parhaat palat kaikesta herkullisessa kombossa. Vähän kuin hyvässä cocktailissa! 

JCORE® on yhteensopiva Gutenbergin, WooCommercen ja LearnDashin kanssa. Se sointuu myös täydellisesti yhteen JQUEST-pelialustamme kanssa, joten voit helposti integroida JQUEST-pelejä osaksi verkkisivustoasi.

Mitäs sanot, laitetaanko pakettiin yksi JCORE®? 

Kiinnostaako nähdä JCORE®-teeman ominaisuuksia? Varaa aika demon esittelyyn.

Tai ota yhteyttä: monica@jco.fi

Lue myös