Siirry pääsisältöön

WordPress-projektista pitkäaikaiseen kumppanuuteen


Useimmat asiakkuutemme alkavat WordPress-verkkosivuista tai verkkokaupasta. Lisää ulottuvuuksia syntyy integraatioista, laskureista, testeistä, konfiguraattoreista, peleistä sekä verkkokursseista. Olemme mielellämme strateginen kumppanisi uudistumisen alkumetreiltä asti. Maailma muuttuu ja organisaationne kehittyy, me olemme tukenasi tällä matkalla.

Jutellaanko lisää, ota yhteyttä

Näistä J&Co-kokemus syntyy:

Autamme jo siinä vaiheessa, kun et vielä tiedä mitä tarvitset.

Mitä aikaisemmin pyydät meidän mukaan, sen paremmin voimme auttaa. Osaamisemme palvelumuotoilussa ja konseptoinnissa tuottaa tiekartan toteutusta varten.

Prosessimme on miellyttävä kokemus.

Kuljemme kanssasi projektin läpi ketterästi ja ennakoiden. Yksi ammattilainen tiimistämme on osoitettu juuri tähän tehtävään.

Julkaisun jälkeen matka jatkuu mukavasti.

JCORE®:lla toteutetun verkkopalvelun ylläpito on vaivatonta ja miellyttävää. Pysymme rinnallasi muuttuvassa maailmassa ja vaihtuvissa tilanteissa.

Kokenut teknologiatiimimme seuraa kehitystä puolestasi.

Uusia teknologioita ja työkaluja tulee tiheään. Innokas koodaritiimimme kokeilee ja tutkii niitä, jolloin myös asiakkaamme ovat mukana kehityksessä.

PYYDÄ TARJOUS, AUTAMME MIELELLÄMME!

Mikä asia sinua verkkopalveluissa askarruttaa? Tutustu asiantuntijoidemme ajatuksiin ja kirjoituksiin.

Miten voimme auttaa? Ota yhteyttä ja kerro tavoitteistasi ja toiveistasi. Teemme mielellämme ehdotuksen ratkaisusta.

Monica

 • Suunittelu & Konseptointi
 • Konsultointi
 • Verkkopalvelut & Pelit
 • Hakukoneoptimointi
monica@jco.fi
Varaa tapaaminen
Juha Javanainen

Juha

 • Strategiatyö
 • Suunnittelu
 • Pelit, XR
 • Hosting & domainit
juha@jco.fi
Varaa tapaaminen

Tai pyydä tarjousta lomakkeen kautta

”JCO rakensi Tivoli Sariolan uudet verkkosivut ammattitaidolla. He ymmärsivät mitä tarvitsemme ja ammattilaisina ehdottivat myös asioita, joita itse emme edes tajunneet pyytää. Sekä projektin aikana että sen jälkeen olemme saaneet palvelua henkilökohtaisesti ja todella kiitettävästi. Suosittelemme lämpimästi käyttämään heidän palveluitaan.”

ASIAKAS, YRITYS

“Palvelu julkaistiin ylpeänä ja varmana siitä, että kaikki on tehty huolellisesti. Julkaisun jälkeen yhteistyö on jatkunut palvelun ylläpidon ja jatkokehityksen osalta. JCO on joustavasti muokannut kommunikaatio- ja toimintamallia sopimaan myös tähän vaiheeseen palvelun kehitystä. Resursseja on voitu lisätä aina tarpeen niin vaatiessa.”

Puhti

JCO:n kanssa oli helppoa laittaa sivut uuteen uskoon. Saimme yhdessä hyvin vähällä vaivalla hahmoteltua sivuston rakenteen, joka selkeytti omaa viestiämme ja ulkoasuamme sekä toi miellyttävän ja visuaalisesti näyttävän käyttäjäkokemuksen sivuilla vieraileville. Oma näkemyksemmekin sivujen sisällöstä ja ulkoasusta tarkentui osin vasta projektin edetessä, mutta onneksi JCO:lta löytyi aina ratkaisuja toiveidemme toteuttamiseen. Näistä sivuista voimme olla ylpeitä!

ASIAKAS

Työnäytteitä

Asiakkaamme edustavat useita toimialoja ja eri tyyppisiä organisaatioita. Yhteistä heille on, että he ovat tarvinneet kumppanin yksilöllisten, erityisten ratkaisujen toteuttamiseen.

konfiguraattori, Ruokangas Guitar Creator
Lue lisää

3D Guitar Creator

Lue lisää

3D-visualisoinnit

Pyydä tarjous

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

 • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
 • Suuntaa antavan aikataulun
 • Projektin eri vaiheiden kuvauksen
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHAlla, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja palveluehtoja sovelletaan.