Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Palvelumme

Kestävät ja kehittyvät, yksilölliset verkkopalvelut


Olemme erikoistuneet korkeatasoisten WordPress-verkkopalvelujen kehittämiseen. Kanssamme toteutat vaativatkin integraatiot, konfiguraattorit ja verkkokaupat. Huolehdimme projektin kaikista vaiheista aina konseptoinnista tekniseen toteutukseen asti.

Pelillistäminen


Haluaisitko seikkailupelin, tietovisan, testin tai mysteerin? Suunnitellaan yhdessä teille parhaiten sopiva toteutus! Pelaaminen on hyvä tapa saada ihmiset oppimaan ja omaksumaan asioita, on sitten kyse koulutuksesta, markkinoinnista tai kokemuksien jakamisesta. Pelit on myös oivallinen lisä tapahtumiin!


Suunnittelu


UI/UX-suunnittelu, kuvitukset tai persoonalliset verkkosivut – suunnittelijamme saavat sen näyttämään hyvältä! Copywriting-tiimimme kertoo parhaat tarinat. Kaksikielinen tiimimme tuottaa sisällöt niin suomeksi kuin ruotsiksi.


3D-visualisaatiot


3D-suunnittelupalveluillamme viet digitaalisen asiakaskokemuksesi aivan uudelle tasolle. Kokeneet osaajamme loihtivat eloon mainoksesi, videosi, pelisi tai laajennetun todellisuuden sovelluksesi.

XR=AR/VR


Meillä on oma XR-teknologiaan erikoistunut tiimi, jolta luonnistuvat haastavatkin VR- ja AR-toteutukset.

Pyydä tarjous!

Tarvitsetko apua verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen tai onko mielessäsi jokin pelillinen toteutus? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.