Siirry pääsisältöön

Olemme luova digitoimisto

Meillä visuaalinen suunnittelu kulkee aina käsi kädessä käytettävyyden kanssa.

CREATIVE


Olemme luova toimisto. Otamme työmme vakavasti ja teemme teknisen työn niin tarkasti kuin voimme. Mutta uskomme myös hauskuuteen. Meillä ammattimaisuus kulkee aina rinta rinnan leikkimielisyyden kanssa: siitä syntyy palveluita, tarinoita, kuvia ja mainoksia, jotka tekevät vaikutuksen. 

On sitten kyse verkkosivujen ilmeestä tai kuvituksesta, kampanjakokonaisuudesta tai yrityksen visuaalisesta identiteetistä – olemme avuksi. Lisäksi tuotamme korkeatasoista 3D-suunnittelua, jota voi käyttää mainoksiin, videoihin ja peleihin mutta myös laajennetun todellisuuden sovelluksiin.

Nainen ja mies istuvat tietokoneen ääressä.

Uskomme hyvän tekstin voimaan

On sitten kyse verkkopalvelusta, somepäivityksistä tai mainonnasta eri kanavissa, huolehdimme siitä, että sisältö on hyvää kieltä mutta ei koskaan tylsää. Ennen kaikkea tekstin pitää olla ymmärrettävää ja selkeää.

Me myös huolehdimme siitä, että verkkosivuston teksti ja sisältö on hakukoneoptimoitua (SEO) ja se nousee Googlen hakutuloksissa mahdollisimman korkealle. Voimme tehdä myös sivuston nykyisille teksteille läpikäynnin ja ”freesauksen”, joka parantaa löydettävyyttä. Blogikirjoitusten avulla on tuotteista ja palveluista helppo kertoa asiakkaille, ja myös ne parantavat asemaa hakukoneissa.

Onko sinulla projekti mielessä? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

Monica Javanainen

Monica
Javanainen

045 651 7914 monica@jco.fi

WordPress

Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin ja räätälöityihin WordPress-toteutuksiin. Verkkototeutuksillamme olemme voittaneet palkintoja.

Extended Reality

Tarjoamme ratkaisuja laajennetun todellisuuden (VR, AR) avulla. Olemme Varjon software kumppani ja mukana Oculus Start ohjelmassa.

Creative

Olemme luova digitoimisto. Luomme asiakkaillemme visuaalisia identiteettejä, kuvituksia, esitysmateriaaleja sekä inspiroivaa sisältöä.

Onko sinulla kysymys tai hyvä idea? Vai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä, niin palaamme pian.