Siirry pääsisältöön

WordPress-sivut

Olemme erikoistuneet teknisesti korkeatasoisiin WordPress-sivustojen toteutuksiin.

WORDPRESS-SIVUT JA VERKKOKAUPAT


Suunnittelemme ja toteutamme verkkosivuja, verkkokauppoja ja verkkokurssialustoja, jotka näyttävät hyvältä, toimivat selkeästi ja ovat helposti ylläpidettävissä. Teemme sivustot WordPress-alustalle ja siinä osaamisemme ja kokemuksemme on huippuluokkaa.
Huolehdimme projektin kaikista vaiheista aina konseptoinnista tekniseen toteutukseen asti, ja aikatauluista pidämme aina tiukasti kiinni.

Rakentamamme sivustot vastaavat aina nykyisiin saavutettavuuden, hakukoneystävällisyyden ja responsiivisuuden vaatimuksiin. Meiltä saat myös WordPress-sivustoihin optimoidun hosting-palvelun sekä tarvittaessa domainien rekisteröinnin ja ylläpidon. Meidän kanssamme verkkopalvelun uudistus on hyvissä käsissä!

 

Mies istuu tietokoneen ääressä hymyilevä

Verkkosivuprojektin vaiheet

  • Suunnittelu (käyttäjäpolut, sivustorakenne, sisältöhierarkia, visuaalinen ulkoasu)
  • Tekninen toteutus (asennus, kehitys, testaus, integraatiot)
  • Projektinhallinta (yhteydenpito, materiaalin hallinta, aikataulutus ja organisointi)

Kun kuulemme tavoitteistasi ja tarpeistasi, teemme sinulle yksityiskohtaisen kustannusarvion verkkosivuston suunnittelusta ja toteutuksesta. Meiltä saat myös WordPress-sivustoihin optimoidun hosting-palvelun sekä domainien rekisteröinnin ja ylläpidon.

Onko sinulla projekti mielessä? Ota yhteyttä, autamme mielellämme.

WordPress

Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin ja räätälöityihin WordPress-toteutuksiin. Verkkototeutuksillamme olemme voittaneet palkintoja.

Extended Reality

Tarjoamme ratkaisuja laajennetun todellisuuden (VR, AR) avulla. Olemme Varjon software kumppani ja mukana Oculus Start ohjelmassa.

Creative

Olemme luova digitoimisto. Luomme asiakkaillemme visuaalisia identiteettejä, kuvituksia, esitysmateriaaleja sekä inspiroivaa sisältöä.

Onko sinulla kysymys tai hyvä idea? Vai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä, niin palaamme pian.