Case Nordcenter Golf&Country Club

Lähtötilanne

Nordcenter Golf & Country Club on erinomainen golfkeskus, jossa on kauniit maisemat ja upeat maailmanluokan golfkentät. Tarve asiakaskunnan nopeampaan ja helpompaan tavoittamiseen oli kuitenkin ilmeinen. Sitä tukemaan haluttiin raikasta ja toimivaa digitaalista näkyvyyttä ja ilmettä, joka edustaa klubin liiketoimintaa kokonaisuutena. Myös tapahtumiin liittyvien markkinointimateriaalien tarve oli ilmeinen.

 

mockup

Tehtävämme

Tapasimme asiakkaan huhtikuussa. Projektin aikataulu oli tiukka, sillä golf-kausi oli alkamassa vain muutamien viikkojen päästä.

Tämä ei kuitenkaan ollut ongelma, sillä asiakas tiesi selvästi, mitä tarvitsi ja halusi. He luottivat meihin ja antoivat hienosti tilaa luovuudelle koko prosessin ajan.

 

Mitä teimme

Haasteena projektissa oli suunnitella ilme, joka säilyttää nykyistä mutta tuo myös uutta – kohteen korkeaa laatua kunnioittaen. Emme esimerkiksi halunneet muuttaa brändin klassista ilmettä, mutta teimme siitä hieman modernimman.

Golfia rakastavana tammisaarelaisena yrityksenä tunsimme olevamme itsekin osa kohderyhmää. Siksi oli mielenkiintoista päästä vaikuttamaan lähellä kotia sijaitsevan hienon kohteen menestykseen.

 

 


Käännyimme JCO Digitalin puoleen, koska tunsimme heidät entuudestaan. Tapasimme heidät ja kerroimme yrityksestä ja tarpeistamme.

Halusimme välittää kuvan paikasta, johon on helppo tulla ja jossa on monenlaista toimintaa. Emme ole vain huippuluokan golfklubi, vaan rento lomakohde jokaiselle alueen aktiiviselle ihmiselle. Tämä viesti meidän oli saatava yleisömme nähtäville.

JCO esitteli meille ajatuksensa, ja olimme heti vakuuttuneita. He olivat todella lukeneet meitä kuin avointa kirjaa. Prosessi sujui jatkuvassa vuorovaikutuksessa, mutta oli tärkeää, että saimme keskittyä omaan työhömme, kun JCO toimitti sen, mitä pyysimme. Ja tulokset ovat selvät: JCO:n avulla lukumme osoittavat kasvua sekä myynnin että golfkierrosten osalta.

Mats Grönblom
Myynti- ja markkinointijohtaja,
Nordcenter Golf & Country Club


Suunnitteletko omaa projektia?

Ota rohkeasti yhteyttä, sähköpostilla tai puhelimitse, +358 45 651 7914