Case T-B Ekholm

Lähtötilanne

T-B Ekholm on hankolainen rakennusalan yritys, joka myy sekä palveluita että tarvikkeita yrityksille ja yksityisille. Osana 40-vuotisjuhlavuottaan T-B Ekholm halusi uudistaa ilmeensä ja verkkopalvelunsa.

Tehtävämme

Meillä on monenlaisia ja monen kokoisia yrityksiä asiakkaina, ja aina käymme työhön käsiksi yhtä tosissamme. Kun kaupan alan yritys haluaa uudistaa verkkopalvelunsa lisäksi kokonaan myös visuaalisen ilmeensä, on haaste erityisen innostava. Kaupan palvelulla ja valikoimilla on aina iso merkitys, mutta paljon vaikuttaa myös se, miltä sen ilme näyttää ja millaista asennetta se viestii. Kysymys on paljolti laatumielikuvasta.

Toimiva ja skaalautuva verkkopalvelu on rakennusalan tarvikkeita ja palveluita myyvälle yritykselle kaikki kaikessa, jotta asiakas saa nopean kuvan valikoimista – laitteella kuin laitteella.

Tehtäviimme kuului ensin T-B Ekholmin visuaalisen ilmeen päivittäminen nykyaikaisemmaksi mutta silti edelleen hyvin tunnistettavaksi. Suunnittelimme uuden ja raikkaan logon sekä muun ilmeen sekä esimerkiksi käyntikortit ja uudet mainospohjat.

Sitten oli vuorossa verkkosivuston suunnittelu ja tekninen toteutus. Lähtökohtana oli sivuston tasaveroinen toimivuus eri päätelaitteilla, sillä suuri osa asiakkaista etsii tuotteita ja palveluita kännykällä. Sivusto rakennettiin WordPress-alustalle, joten siitä tuli varmasti toimiva ja helposti päivitettävä.

Tärkeässä roolissa on sivuston visuaalisuus. Heti etusivulla kävijää tervehtii palveluista ja valikoimista kertova esittelyvideo. Sen on kuvannut yhteistyökumppanimme Multifoto, ja video tuodaan sivuille YouTuben kautta. Sivustolla haluttiin kiinnittää huomiota kuvien korkeaan laatuun, kuitenkin niin, että sivut latautuvat kaikilla laitteilla nopeasti. Hienot ja yksityiskohtaiset kuvat on ottanut Kjell Svenskberg.

Tekijöiden mielestä tämä oli todella hyvä projekti ainakin kahdesta syystä. 1. Pääsimme toteuttamaan laajasti eri osa-alueiden suunnittelua ja osaamista. 2. Asiakas oli huippumukava ja yhteistyö sujui hyvin!


”T-B Ekholm juhlii tänä vuonna 40-vuotista olemassaoloaan ja yrityksessä on myös tapahtunut sukupolvenvaihdos. Osana yrityksen kehittämistä halusimme myös uudistaa visuaalisen identiteetin. Valitsimme yhteistyökumppaniksi JCO Digitalin, joka on innovatiivinen suunnittelussaan ja samalla tuntee hyvin alueen yritykset. Toivoimme, että uudistus tekee ilmeestämme modernin mutta säilyttää silti identiteettimme. Haluamme pitää kiinni perinteistä ja on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat meidät edelleen hyvin. JCO ymmärsikin toiveemme hienosti. Työ alkoi logon päivittämisellä, jonka jälkeen otettiin tuoreita kuvia ja videoita uusien nettisivujen materiaaliksi. Pelkän tekstin sijaan haluammekin esitellä liiketoimintaamme liikkuvalla kuvalla ja valokuvien yksityiskohdilla. Olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen. Nyt asiakkaamme löytävät tyylikkäiltä sivuiltamme tietoa meistä sekä meidän tuotteistamme ja palveluistamme suomeksi ja ruotsiksi, helposti ja nopeasti.”

Anna Sannholm
T-B Ekholm


Suunnitteletko omaa projektia?

Ota rohkeasti yhteyttä, sähköpostilla tai puhelimitse, +358 45 651 7914