Man får bättre idéer, då man har roligt.

Creative

Vi är en kreativ byrå. Vi tar vårt jobb seriöst och gör det tekniska arbetet så noggrant som vi kan. Men vi tror också på att ha roligt. Hos oss går professionalitet hand i hand med lekfullhet. Då föds imponerande historier, service, bilder och reklammaterial.

Vi är kända för att vara en fantastisk digibyrå. Vi betjänar våra kunder på alla marknadsområden. Vi producerar snyggt marknadsföringsmaterial, tidningsartiklar, broschyrer och kataloger samt professionella och trendiga lösningar till sociala media och webbmarknadsföring. TIllsammans med våra samarbetspartners skapar vi en kampanjhelhet som inkluderar både reklamfilmer och evenemang. .

Storytelling, reklam och utveckling av affärsverksamheten går hand i hand. Vi erbjuder professionell insikt i aktuella trender inom marknadsföring och erbjuder dig verktyg att marknadsföra ditt företag också med en mindre budget.

Vi skapar en klar och stilig look som stöder din verksamhet och din berättelse.

Grafisk design

Vare sig det är frågan om webbsidans look eller illustration, layoutförslag till marknadsföringsmaterial eller företagets visuella identitet, imponerar man alltid med en bra grafisk lösning.

Läs mera

Textplanering

En bra historia och kreativ text imponerar. När vi utformar en webbtjänst, uppdateringar av sociala medier eller reklam ser vi till att innehållet har bra språk och att det aldrig är tråkigt.

Läs mera

Video

Animationer och rörliga bilder ger liv åt det digitala. Det kan göras genom en video som rör sig fredligt i bakgrunden av webbplatsen, en animering av tjänster, eller ett urval av små mikroanimationer som väcker uppmärksamhet eller vägleder användaren framåt.

Läs mera

XR

Ny teknologi och nya innovationer är här och vi följer entusiastiskt med i utvecklingen. XR, det vill säga Extended Reality, är en bra term som förklarar den utvidgade realiteten, där vi kan skapa virtuella miljöer och få till stånd häpnadsväckande interaktion mellan människor och digitalisering.

Läs mera

“Vi valde JCO Digital som samarbetspartner för att förnya vår visuella identitet och förnya våra webbsidor. JCO Digital jobbar kreativt och känner till områdets olika företag. Vi hoppas att förnyelsen ger oss en modern look samtidigt som den behåller vår identitet. JCO förstod precis våra önskemål. Vi är mycket nöjda med resultatet. “

Anna Sannholm, T-B Ekholm

En del av våra arbeten

Ruokangas Guitar Creator

Ruokangas Guitar Creator

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter och vi återkommer med ett förslag.

OFFERTEN INNEHÅLLER:

  • Kostnadsförslag och en detaljerad arbetsspecifikation
  • Preliminär tidtabell
  • Beskrivning av projektets olika skeden

Beställ vårt nyhetsbrev

När du prenumererar på JCO:s nyhetsbrev, får du höra om våra senaste arbeten och andra nyheter kring vad som sker i den digitala världen.