En välplanerad look gör intryck och håller länge.

Vare sig det är frågan om webbsidans look eller illustration, layoutförslag till marknadsföringsmaterial eller företagets visuella identitet, imponerar man alltid med en bra grafisk lösning. Samtidigt förmedlar den företagets värderingar och attityd. En look kan vara rolig och lättillgänglig, värdig och förtroendeingivande eller också modern och överraskande.

Hos oss går den visuella planeringen alltid hand i hand med användarvänligheten. Design har alltid en funktion. För att det skall uppstå snygga och tilltalande produkter ger vi plats till kreativitet och lekfullhet. Samtidigt håller vi ögonen öppna för klassiska lösningar samt trender som bryter mot dem. All typ av konst används som inspiration.

Det visuella har alltid varit en essentiell resurs och glädjeskapare för JCO. Vi skapar stiliga visuella identiteter, fantastiska illustrationer och imponerande presentationsmaterial för våra kunder. Och vi gör vårt arbete professionellt och med passion. Vi vet att ett brand skall väcka känslor och sticka ut ur mängden. Så gör vi våra kunder till vinnare.

Hurdan visuell identitet skulle det få lov att vara?

Den visuella identiteten visar vägen

Till och med ett fint brand behöver förnyas ibland. En logo kan ha förlorat sin glans eller passar inte till nya digitala plattformar. Fonterna eller färgskalan är kanske föråldrade

Då vi uppdaterar eller skapar ett helt nytt visuellt uttryck för ditt företag definierar vi fonter, färgskalan, ikoner, bildstilar samt hur de lämpar sig till olika tillfällen. Det kan vara frågan om visitkort, webbsidor, reklambotten eller kanaler för sociala medier. Och allt görs så att det stöder företagets målsättningar och kommunikationens grundpelare på bästa möjliga sätt.

Illustrationer och infografik hjälper att förstå

Våra duktiga grafiker lyckas göra ett tråkigt ämne intressant. Eftersom människor förstår saker via ord och bilder lönar det sig att fokusera på båda.

Vare sig du har behov för illustrationer till böcker eller nätmaterial, serietidningar, spelgrafik, kartor eller infografik, lovar vi att överraska dig på ett positivt sätt.

Marknadsförings-material till alla kanaler

Då du behöver en annons, en bilaga, butiksmaterial, roll-up, affisch, broschyr, flyer, banner, PowerPoint botten, Word- blankett eller vad som helst annat, kan du vända dig till oss. I tillägg till en fantastisk grafisk design skriver vi förstås utmärkta och imponerande texter.

Med en figur kan vi snabbt skapa associationer

Det finns flera olika figurer i reklamens och kommunikationens historia som har fått människor att förälska sig i ett visst brand. Då företagets visuella identitet berikas med en maskot eller en figur kan ett meddelande förmedlas på ett helt nytt och överraskande sätt. Figuren kan också animeras till olika ändamål: till webbsidor, videor, TV, eller varför inte till förstärkt verklighet.

Detta ingår i paketet för en visuell identitet

Ett välplanerat varumärke får ditt företag och dina produkter att sticka ut från mängden, väcka just de rätta känslorna och ge ditt brand ett ansikte. Vårt paket för en visuell identitet passar både för en rebrand av ett befintligt varumärke eller ett helt nytt företag.

• Logon levereras i ett heltäckande logopaket
• Val av textstilar och fonter
• Färgplanering (inkl.CMYK-, RGB och Pantone – färger)
• Grafisk manual
• Visitkortbotten

Tag kontakt redan nu så sätter vi igång. Vi vill göra ditt varumärke strålande!

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter och vi återkommer med ett förslag.

OFFERTEN INNEHÅLLER:

  • Kostnadsförslag och en detaljerad arbetsspecifikation
  • Preliminär tidtabell
  • Beskrivning av projektets olika skeden

Beställ vårt nyhetsbrev

När du prenumererar på JCO:s nyhetsbrev, får du höra om våra senaste arbeten och andra nyheter kring vad som sker i den digitala världen.