Vi skriver texter, som man vill läsa.

Be om en sådan av oss.

Vi tror på kraften i en bra text. Det räcker inte att säga ”köp” till en person, utan man måste kunna imponera personen. Insiktsfulla rubriker, tydliga brödtexter och överraskande uppmaningar kan vässa försäljningen eller glädja kunden.

Liksom all marknadsföring måste texter ha ett mål och ett syfte. Annars är arbetet inte vettigt. Därför vill vi definiera väl, vad vi gör tillsammans och sedan göra allt vi kan för att nå detta mål. Det är till exempel viktigt att kunden inte lämnas mitt i texten, utan direkt styrs framåt och aktiveras till att köpa, delta eller ta ställning.

Oavsett om det är webbtjänster, uppdateringar av sociala medier eller reklam i olika kanaler ser vi till att innehållet har ett bra språk och inte är tråkigt. Framför allt måste texten vara begriplig och tydlig. Fikonspråk och branschens egen jargong främjar inte god kommunikation.

Att skriva i digitala kanaler kräver egna sätt och kompetenser. Människor kommer inte online för att läsa långa ramsor, utan de är otåliga att klicka sig framåt hela tiden. Trots detta måste texterna överensstämma med andra kanaler och man måste ägna sig åt dem lika mycket som exempelvis åt andra kanaler i en reklamkampanj.

Bra text syns

Vi ser till att texten och innehållet på webbplatsen är sökmotoroptimerad (SEO) och att den stiger så högt som möjligt i Googles sökresultat. Vi kan också göra en genomgång och uppfräschning av nuvarande texter på webbplatsen. Detta förbättrar sökbarheten. Blogginlägg gör det enkelt att berätta för kunderna om produkter och tjänster, och de förbättrar också positionen i sökmotorer.

Regelbundet innehåll i sociala medier

Sociala medier och Facebook-sidor, till exempel, lämnas ofta ensamma till sitt öde och man glömmer eller hinner inte göra uppdateringar. Vi hjälper till: vi kan planera som paket uppdateringar om överenskomna ämnen. På workshopen kan vi komma överens om uppdateringar för fyra veckor eller ett helt år, med hänsyn till helgdagar, lanseringar och andra betydande aktuella frågor.

Reklam, slogan eller nyhetsbrev – alla har text

Vi strävar alltid efter att text som text ska vara insiktsfull och ha en unik idé. Så när du behöver webbtexter, video eller manus till TV-reklam, radioreklam, slogan, namn, broschyr eller nyhetsbrev, är vi redo. Vi skriver bra finska, men vi skriver vi också svenska och engelska lika bra.

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter och vi återkommer med ett förslag.

OFFERTEN INNEHÅLLER:

  • Kostnadsförslag och en detaljerad arbetsspecifikation
  • Preliminär tidtabell
  • Beskrivning av projektets olika skeden

Tilaa uutiskirjeemme

Kun tilaat JCO:n uutiskirjeen, kuulet meidän tuoreista töistämme sekä muista kuulumisistamme ja tiedät, mitä hienoa digitaalisessa maailmassa tapahtuu.