Den rörliga bilden ger liv åt det digitala

Skall vi prova?

Ögat följer rörelsen, oavsett om det rör sig om vatten, en fladdrande låga eller ett träd som svänger i vinden. När det finns rörelse, vaknar även sakerna till liv i webbtjänsten. Detta kan göras genom en video som rör sig stilla i bakgrunden av sidan, en animering som beskriver tjänsterna, eller genom ett urval av små mikroanimationer som väcker uppmärksamhet eller vägleder användaren framåt. Microanimation kan användas för att få rörelse i företagets logotyp eller för att få en animerad karaktär till en webbplats eller ett presentationsmaterial.

Vi filmar videoklipp av hög kvalitet, som kan fungera som t.ex. reklamvideor, evenemangsbeskrivningar eller företagspresentationer. Vi gör allt användningsklart från brainstorming och manuskript till ljudproduktion och efterbearbetning.

Kontakta oss för att få veta mer om möjligheterna med videor och animationer.

Hero-videon till webbsidan

Hero kallas den översta bilden på webbplatsens förstasida. Det är där besökarens uppmärksamhet fästs först. En fin bild säger mer än tusen ord, men en imponerande video förmedlar ännu mer. I videon kan information om företagets tjänster, produkter och värdelöften förmedlas i detalj. Vi har även lång erfarenhet av flygfotografering. Vi producerar videor för din webbplats på ett kostnadseffektivt och snabbt sätt.

Video på Facebook-sida väcker uppmärksamhet

Videoinnehåll får mer uppmärksamhet på sociala medier än text och bilder. Företagets Facebook-sida kan också visas i form av en video. Videon kan vara delvis samma som hero-videon på webbplatsen, men den har redigerats för att passa Facebook.

Företagets presentations-videon för flera användningsområden

Vi producerar kostnadseffektivt presentationsvideor för företag som kan användas på webbplatser och till exempel mässor och YouTube. Även korta informationsvideor är bra innehåll för digitala kanaler och med hjälp av dem är det enkelt att förmedla ett budskap till din målgrupp. Kontakta oss så berättar vi gärna mer om videor.

Reklamvideor imponerar

Vi producerar högkvalitativa och imponerande reklamvideor, som är användningsklara, till exempel på TV eller YouTube. Vi förser dig med en kreativ idé, manuskript, textinnehåll, beskrivningar, efterproduktion och ljudarbete.

Animeringar och 3D ger liv åt webbtjänsten

Med hjälp av animationer, vaknar saker till liv i webbtjänster eller videor. Det kan handla om en video som rör sig stilla i bakgrunden, en animering av tjänster, eller ett urval av små mikroanimationer som väcker uppmärksamhet eller vägleder användaren framåt.

Samarbete med de bästa partnerna

Våra partners inom videoproduktioner och animationer är Artflow, Hellefilms Oy och Multifoto, som har lång erfarenhet av filmproduktion.

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter och vi återkommer med ett förslag.

OFFERTEN INNEHÅLLER:

  • Kostnadsförslag och en detaljerad arbetsspecifikation
  • Preliminär tidtabell
  • Beskrivning av projektets olika skeden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

När du prenumererar på JCO:s nyhetsbrev får du höra om våra senaste arbeten och annat som är på gång. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i den digitala världen.