Vi sköter allt i den digitala miljön.

Digital

Vi har jobbat med webbsidor, digitala tjänster och strategier ända sedan år 2008. Därför vet vi vad som fungerar och vad som inte fungerar. Det som förenar oss är inspirationen att lösa problem i denna ständigt föränderliga värld.

Vi ser till att saker och ting fungerar och att kunden är nöjd. Därför utvecklar vi våra metoder och vårt kunnande konstant. Vi tror på ett starkt samarbete och snabb informationsgång, vilket gör att kunden ofta blir en del av arbetsteamet. Vi hanterar projekt som en helhet och därför kan vi lova hela paketet enligt nyckeln i hand – principen. 

Våra webbsidor kodas i WordPress och i webbshop-projekt använder vi främst WooCommerce. Vi har planerat och förverkligat flera e-learning helheter. Sökmotoroptimering är alltid en del av våra webbprojekt.

Webbtjänster

Vare sig det är frågan om ett mindre företags webbsidor eller exempelvis stadens stora webbtjänst så löser vi jobbet galant. Vi planerar och förverkligar webbsidor som ser bra ut, fungerar optimalt och är lätta att upprätthålla.

Läs mera

Kampanjsidor

Vi har mångårig erfarenhet av kampanjplanering och förverkligande till nättjänster. Som tillägg till kampanjsidan hjälper vi också med banners, olika frågeformulär, spel och rörliga bilder.

Läs mera

Mobilapplikationer

Vi planerar och förverkligar mobilapplikationer till olika typer av plattformar. Vi utvecklar Native applikationer till iOS och Android miljöer, hybrid applikationer samt progressiva applikationer som fungerar i olika browsers.

Läs mera

Konsultation

Vi erbjuder bl.a. konsultation och skolning i WordPress sidor samt strategiutveckling för SoMe-strategier. Våra olika workshop paket hjälper företag att utveckla digitjänsterna att bli mer effektiva.

Läs mera

"JCO gick modigt med i att genomföra ett projekt där tillförlitlighet är nyckeln. Vid försäljning av laboratorietjänster är det viktigt att onlinetjänsten fungerar smidigt och att alla detaljer är i ordning – precis som vid analys av laboratorieresultat. JCO ansvarade för att bygga webbutiken, vilket krävde en hel del ändringar av standardfunktionerna i det valda systemet. Detta var mycket lyckat."

Jani Uljas, Puhti Lab Oy

En del av våra arbeten

Ruokangas Guitar Creator

Ruokangas Guitar Creator

Nya webbsidor? En webbutik?

Ta kontakt, så återkommer vi snarast.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

När du prenumererar på JCO:s nyhetsbrev får du höra om våra senaste arbeten och annat som är på gång. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i den digitala världen.