En bra workshop eller skolning ändrar digitaliseringens riktning.

Vi erbjuder bl.a. konsultation och skolning i WordPress sidor samt strategiutveckling för SoMe-strategier. Våra olika workshop paket hjälper företag att utveckla digitjänsterna att bli mer effektiva. Tillsammans finner vi vägen för ditt företags digitala utveckling!

Vad får du

Sakkunnig på WordPress-sidor till er tjänst!

Har ditt företag WordPress sidor och behöver du hjälp eller nya idéer? Vi hjälper t.ex. med felsökning och datasäkerhet och skolar personalen i att sköta uppdateringar samt annat underhåll av sidan. Är sidan för långsam? Behöver du hjälp till installation av tillägg? Vad med en WooCommerce webshop? Eller språkversioner till sidan? Vi fixar allt detta och mycket mer!

Sökmotoroptimeringen i skick

Vi hjälper gärna till för att få webbtjänstens sökmotoroptimering (SEO) i bättre skick. Vi skolar copywriters att skapa innehåll som kommer högre upp i Googles sökning. Vi kan också analysera själva sidan och ge förslag på hur man kan förbättra dess synlighet. Vi kan också göra hela lösningen till er, som ett nycklarna-i-handen-paket.

Finslipa webbstrategin

Bjud in oss för att hålla en workshop, där vi tillsammans går igenom företagets webbstrategi, definition av målgruppen, kärnbudskap och de kanaler som är i bruk. Vi tipsar dig i hur du väljer olika distributionskanaler, hur du skapar innehåll till dem och hur du hittar den rätta målgruppen. När webbstrategin har definierats, styr den all planering och design. Målen för webbplatsen ska vara i linje med företagets mer långsiktiga marknadsföringsstrategi, men också med de mer kortsiktiga målen för försäljningen.

Konsulttjänster för sociala medier

Konsulttjänster för sociala medier behövs då man vill ha en utomstående experts vy av situationen som stöd till organisationens personal. För en utomstående är det lättare att lyfta fram vad som behöver utvecklas och förbättras i organisationen. Det är också lättare för en utomstående att jämlikt för alla parter uppmärksamma ev motstridiga linjedragningar inom organisationen. Då du bjuder in oss är vår roll tudelad: dels tar vi med oss vårt kunnande, våra synpunkter och erfarenheter. Dels ger vi råd till pågående utmaningar och lösningar av projekt.

Tips till ökad försäljning

Får du inte tillräckligt med försäljning genom hemsidan? Skulle det vara skäl att undersöka om innehållet är tillräckligt kundinriktat? Under workshopen skapar vi en gemensam innehållsplanering för nättjänsten på basen av besökarnas beteendemönster (Customer Journey Map). Det kan vara frågan om nuvarande sidor vars innehåll och struktur utvecklas för att uppnå en ökad försäljning eller en innehållsplanering som görs vid sidan av förnyandet av webbsidorna.

En ögonöppnare

Bjud in oss på besök eller kom och besök oss i Billnäs, där naturen och bruksforsen får kreativiteten att flöda. Vi hjälper gärna ifall webbstrategin har gått i baklås eller du annars behöver synpunkter av en utomstående. Vi har mångfaldig erfarenhet av konceptutveckling för olika typer av nättjänster, digimarknadsföring och strategisk planering.

Nätsidor på två dagar

Code Cabin är ett två dagars läger, vars målsättning är att göra en simpel webbsida färdig i sprintfart. Webbsidans layout planeras före lägret. Under lägret programmeras sidan, innehållet skrivs färdigt under en skrivworkshop, helheten testas och till slut publiceras sidan. Från JCO är två programmerare på plats, en textplanerare, en art director och en projektledare. Från kundens sida önskar vi en projektledare, innehållsplanerare och marknadsföringsansvarig.

En diskussion med oss om kommunikation, marknadsföring och digitalisering kan vara det bästa du har gjort för ditt företag!

Ta kontakt
JCO Heart

Vill du ha en offert?

Fyll i dina uppgifter och vi återkommer med ett förslag.

OFFERTEN INNEHÅLLER:

  • Kostnadsförslag och en detaljerad arbetsspecifikation
  • Preliminär tidtabell
  • Beskrivning av projektets olika skeden

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

När du prenumererar på JCO:s nyhetsbrev får du höra om våra senaste arbeten och annat som är på gång. Vi håller dig uppdaterad om vad som händer i den digitala världen.