Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!
padel

Next Level Padel – WordPress verkkosivut

Design wordpress

Lähtökohta:

Next Level Padel oli perustanut uuden palvelun rakentamalla Kajaaniin padel-hallin. Liikeidean mukaisesti liikuntatiloihin ei ollut tulossa henkilökuntaa lainkaan vaan toiminnasta oli tarkoitus tehdä täysin automatisoitua. Asiakas halusi verkkosivut, jotka palvelevat asiakkaiden tiedon tarvetta ja josta pääsee helposti tekemään varauksen ulkopuolisesta varauspalvelusta. Koska pelihalli tarjoaa uutta teknologiaa ja edelläkävijän pelikokemuksen, verkkosivuston tuli välittää samaa next level -tunnelmaa.

Ratkaisu:

Visuaaliseen toteutukseen haettiin rohkea ja sporttinen ilme padel-pallon värityksestä. Asiakkaalla itsellään oli laadukkaat valokuvat ja lämminhenkinen video. Navigaatiossa on pikantti yksityiskohta, joka mukailee padel-mailaa. Kunnioituksesta padelin juuria kohtaan asiakas halusi sivuille ripauksen espanjaa. Liikettä sivuille tuo mailan heilahdus, joka tervehtii kävijää etusivulla.

Tekninen toteutus tehtiin omalla JCORE™-teemallamme, mikä teki kaikki asiakkaan toivomat räätälöinnit mahdollisiksi ilman, että budjettia tarvitsi kasvattaa. Asiakkaan on myös helppo ylläpitää sisältöjä itse.

Sivuilta löytyy helposti kaikki tärkeimmät tiedot eli sijainti, aukioloajat, kentät ja hinnat sekä pelivuoron varaaminen. Lisäksi kävijä pääsee vaivattomasti tutustumaan valmennuksiin sekä varaamaan ajan pelihallissa olevaan golfsimulaattoriin.

”Olemme todella tyytyväisiä nettisivuihin. Sivut ovat juuri sellaiset kuin ajateltiin. Haluttiin fiilistä, tietoa ja modernia ulkoa-asua. Sitä me saatiin!”

Janne Leppänen, Next Level Padel

Projektitiimi

Hilkka Kandelin

Hilkka Kandelin

Projektipäällikkö

Janica Söderlund

Janica Söderlund

Graafikko

Michael Rönnblad

Graafikko

Lotta Hardman

Lotta Hardman

Kehittäjä

Maxemilian Gronblom

Maxemilian Grönblom

Kehittäjä

Tutustu myös näihin


Haluaisitteko tekin next level -sivut? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.