Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Puhti.fi – Terveystarkastus verkkokaupasta

wordpress

Lähtökohta:

Puhti on palvelu, josta voi tilata laboratoriokokeet ilman lääkärin lähetettä. Tehtävänä oli rakentaa palvelulle verkkosivut sekä verkkokauppa, joka on integroitu Oma Puhti -palveluun.

Ratkaisu:

Toteutimme www.puhti.fi-sivuston ja verkkokaupan kaikkine toiminnallisuuksineen Kisko Labsin suunnittelemien leiskojen ja protojen sekä asiakkaan tuottaman sisällön pohjalta. Asiointipolku oli tärkeässä roolissa ja siitä tehtiin selkeä ja helppo: tuotepaketti ostetaan verkkokaupassa, maksamisen jälkeen varataan aika halutusta laboratoriosta ja tulokset katsotaan Kisko Labsin toteuttamassa Oma Puhti -palvelussa.

J&Co lähti rohkeasti mukaan toteuttamaan projektia, jossa luotettavuus on avainasemassa. Laboratoriopalveluita myytäessä on tärkeää, että verkkopalvelu toimii ongelmitta ja kaikki yksityiskohdatkin ovat kunnossa – aivan kuten laboratoriotuloksia analysoitaessa. J&Co vastasi verkkokaupan rakentamisesta, joka vaati paljon muokkauksia valitun järjestelmän vakiotoimintoihin. Tässä onnistuttiin erittäin hyvin.

JANI ULJAS, PUHTI LAB OY

Tiimi

Emilia Etzell

Emilia Etzell

Projektipäällikkö

Johan Österberg

Johan Österberg

Kehittäjä

Daniel Kouvo

Daniel Kouvo

Kehittäjä

Juha Javanainen

Juha Javanainen

Kehittäjä

Tutustu myös näihin


Tehdäänkö jotain siistiä yhdessä? Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.