Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Sirkus Finlandia verkkosivu-uudistus

Design wordpress

Lähtökohta:

Sirkustaiteella on pitkät ja kansainväliset perinteet. Uuden verkkosivun visuaalisen ilmeen tuli henkiä vintage-tunnelmaa ja historian havinaa kuitenkin niin, että vaikutelma on moderni ja elävä. Sirkustunnelma herää ja taikoja tapahtuu, kun sirkus saapuu kaupunkiin.

Ratkaisu:

Luovassa suunnittelussa lähdettiin etsimään leikkisää toteutusta, jossa on niin lapsia kuin aikuisia ilahduttavaa yllätyksellisyyttä. Visuaalisessa toteutuksessa on kerroksellisuutta: Taustalta kuultaa sirkuksen historia mustavalkosävyisten, tapettimaisesti aseteltujen valokuvien kertomana. Otsikoinneissa yhdistetään luovasti nostalgisia ja uusia fontteja. Etusivu kutsuu katsojaa astumaan sirkuksen kimaltelevaan taikamaailmaan. 

Sivustoa elävöitettiin animaatioilla, jotka palkitsevat tarkkasilmäisen sirkuksen ystävän. Sivuston läpi kävijää seuraa kaksi sirkuspelleä. Toisen pellen vilkkuvaa nenää klikkaamalla tämän hatun propelli pyörähtää käyntiin ja nostaa päähineen lentoon. Toisen pellen heiluvassa silinterissä liehuu Suomen lippu. Tähtirivistön yllä nuoraa pitkin kulkee yksipyöräisellään pieni pyöräilijä, joka katoaa sirkustelttojen taakse. Tuuli heiluttaa viirejä telttojen katoilla.

Sivusto toteutettiin WordPress-julkaisujärjetelmällä, jossa asiakkaan on helppo itse ylläpitää sisältöjä.

Tutustu sivustoon: https://sirkusfinlandia.fi/

Sirkuskokemus kasvaa animaatioiden avulla

Verkkosivuprojektin yhteydessä toteutettiin myös 15 sek. mainosanimaatio, jossa tanssivat pellehahmot palaavat rannalta lomailemasta takaisin areenalle.

Projektitiimi

Hilkka Kandelin

Hilkka Kandelin

Projektipäällikkö

Michael Rönnblad

Suunnittelija

Johan Österberg

Johan Österberg

Kehittäjä

Lotta Hardman

Lotta Hardman

Web Developer

Ulrika Kouvo

Ulrika Kouvo

Web Developer & Social Media Producer

Mats Holmberg

Mats Holmberg

3D Artist & Partner

Tutustu myös näihin


Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.