Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Superoperator – verkkosivun uudistus

wordpress

Lähtökohta:

Superoperator on suomalainen laiteriippumaton järjestelmätoimittaja, jonka ratkaisuilla autopesulat voidaan päivittää digitaalisesti toimiviksi palveluiksi. Sen järjestelmiin kuuluvat pesulan ohjauselementit sekä automaattinen ajoneuvon tunnistus rekisterikilpien perusteella. Vahvasti kansainvälistyneen Superoperatorin teknologiaa voidaan soveltaa mihin tahansa autoiluun liittyviin palveluihin eli pysäköintiin, tankkaukseen, lataukseen tai pesuun ja siihen voidaan liittää myös ajanvaraustoiminto.

Kun yhtiön verkkosivut keväällä 2020 uudistettiin, tavoitteena oli selkeyttää ja raikastaa jo olemassa olevan sivuston ilmettä. Superoperator on J&Co Digitalille vanha tuttu, ja olemme tehneet yhteistyötä jo monen vuoden ajan.

Ratkaisu:

J&Co:n tehtävänä oli sivuston rakenteen suunnittelu asiakkaan käsikirjoituksen pohjalta, sekä tekninen toteutus ja ohjelmointi. Projekti aloitettiin sivuston rautalankamallin eli wiren suunnittelulla. Se toimi pohjana ulkoasulle ja mahdollisti teknisen toteutuksen aloittamisen jo ennen kuin leiska oli täysin valmis.

Rautalankamallin pohjalta asiakkaan oma graafikko leiskasi sivuston. Asiakas toimitti myös sivuston sisällöt.

Projektin onnistumisen kannalta oli hyvä, että asiakas tiesi, mitä tahtoi ja oli erittäin tarkka yksityiskohtia myöten. Pikseleitä viilattiin, mutta lopputulos on myös sen näköinen ja laadukas: tyylikäs ja toimiva paketti.

Superoperatorin strategisen painopisteen tarkennuttua B2B-lähtöiseksi, päätimme uudistaa yrityksen nettisivut. Lähtökohtana oli muuttaa sivuston rakenne hakukoneystävälliseksi ja että etusivu toimisi markkinoinnin laskeutumissivuna. Projekti aloitettiin juuri ennen joulua 2019 ja aikataulu suunniteltiin yhdessä JCO:n kanssa tiukaksi, että sivut saataisiin julkaistua heti alkuvuodesta 2020. Superkiitos JCO:n ammattitaitoiselle tiimille ja Hilkalle, jolla oli koko projektin ajan langat tiukasti käsissä. Ilo tehdä töitä!

Arja Aminoff, Marketing Director, Superoperator, Berlin

Projektitiimi

Hilkka Kandelin

Hilkka Kandelin

Projektipäällikkö

Michael Rönnblad

Graafinen työ

Johan Österberg

Johan Österberg

Kehittäjä

Ulrika Kouvo

Ulrika Kouvo

Kehittäjä

Lotta Hardman

Lotta Hardman

Kehittäjä

Tutustu myös näihin


Digitaalista päänsärkyä vai intohimoa menestykseen?
Ota yhteyttä, niin autamme sinua.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.