Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

XO Center

Design wordpress

Lähtökohta:

XO Center on uusi Keravalle rakennettava liikunta- ja hyvinvointikeskus, joka on Suomessa ensimmäinen laatuaan. Keskus avaa ovensa vuoden 2024 alussa ja keskukselle haluttiin jo hyvissä ajoin näyttävät ja monipuolisia palveluita kuvastavat verkkosivut. Asiakas perusti somekanavat ja sivuston herättämään kiinnostusta ja viestintää ennen keskuksen aukeamista. Verkkosivuista toivottiin näyttävät, joiden kautta pystyy helposti jakamaan sivua myös sosiaaliseen mediaan sekä markkinoimaan asiakkaan eri palveluja.

Ratkaisu:

Sivuston uudistus aloitettiin käyttöliittymäsuunnittelulla ja graafisella ilmeellä. Ennen sivuston julkaisua pystytettiin ns. ”coming soon” sivu, jonne sosiaalisesta mediasta tullut liikenne ohjattiin. Sivuille suunniteltiin CTA-painikkeilla toteutettava ohjaus ajanvaraukseen sekä jäsenyysostoksiin, jotka tuodaan esiin kun keskus aukeaa. Headerosio suunniteltiin kahteen osaan, kuva- ja tekstiosioon, jotta viesti välittyisi sekä kuvan että myyvän tekstin avulla. Muut palvelut nostettiin esiin kuvallisilla blokeilla, jotka ohjaavat sivuston käyttäjää klikkaamaan muihin kiinnostaviin palveluihin. Sivusto toteutettiin WordPressilla käyttäen JCORE®-teemaa, jossa hakukoneoptimointi ja mobiilioptimointi on kohdallaan. Sisältö muokattiin asiakkaan raakatekstien perusteella sivustolle sopivaksi.

Tiimi

Hilkka Kandelin

Hilkka Kandelin

Projektipäällikkö

Janica Söderlund

Janica Söderlund

Graafinen suunnittelija

Lotta Hardman

Lotta Hardman

Kehittäjä

Ulrika Kouvo

Ulrika Kouvo

Kehittäjä

Kiinnostuitko?

Onko sinulla vastaavanlaisia tarpeita?
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Monica Javanainen toimitusjohtaja

Monica Javanainen
045 651 7914
monica@jco.fi
Varaa 30 min aika kalenteristani

Tutustu myös näihin


Pyydä tarjous!

Tarvitsetko apua verkkopalveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen tai onko mielessäsi jokin pelillinen toteutus? Odotamme innolla yhteydenottoasi!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.