Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Uusi Quest Pro vie Workrooms-kokemuksen seuraavalle tasolle

Tech VR

Noin vuosi on kulunut siitä, kun Facebook vaihtoi nimensä Metaksi luoden tällä hypeä metaverse-konseptin ympärille. Tällä viikolla otettiin jälleen yksi askel matkalla kohti Mark Zuckerbergin metaverse-visiota, kun Meta julkaisi uuden Quest Pro -laitteen. Mutta kuten hän itsekin toteaa, matka on vielä alussa ja tekemistä riittää.

VR laite

Quest Pro on rakennettu vahvasti modernin etätyöskentelyn ympärille. Pandemian liikkeelle sysäämä etätyöbuumi on luonut selkeän ja kasvavan tarpeen uusille työkaluille. Olemme myös J&Co:lla kuluneen vuoden aikana järjestäneet osan etätapaamisista Horizon Workrooms -ympäristössä käyttäen Quest 2 -laitteita. Näihin kokemuksiin peilaten on helppo nähdä, miten näiden tapaamisten taso paranee uuden Quest Pro -laitteen myötä. Uusia ominaisuuksia ovat mm. katseenseuranta, kasvojen ilmeiden tunnistus, tarkempi ja luettavampi näyttö sekä parannettu käsientunnistus.

Uusi laite sisältää paljon mielenkiintoista uutta tekniikkaa ja mahdollistaa selkeästi seuraavan tason virtuaalisessa työskentelyssä. Metan visio onkin lopulta korvata laitteilla kannettavat tietokoneet, joilla pääosa toimistotyöstä nykyisin tehdään. Teknologialla on myös hintansa, tässä tapauksessa 1799€ . Laitteen hyöty “oikeissa töissä” tulee esiin vasta, kun useimmilla työntekijöillä on sellainen käytettävissään. Valitettavasti korkea yksikköhinta jättää investoinnin varmasti monissa yrityksissä vielä mietintämyssyyn ja työntää metaverse-vision toteutumista tulevaisuuteen.

Virtuaalitodellisuus ja Playstation

Seuraava näköpiirissä oleva virstanpylväs on ensi vuoden alkupuoliskolla julkaistava Playstation VR 2, joka tuo virtuaalitodellisuuden miljooniin uusiin koteihin. Seuraamme J&Co:lla tarkasti tämän alueen kehitystä ja teemme parhaillamme pilottihankkeita näille uusille alustoille. Ole rohkeasti yhteydessä mikäli kiinnostuit.

Katso keynote kokonaisuudessaan >>

J&Co Digital on täyden palvelun suunnittelu- ja digitoimisto. Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin WordPress-sivustojen toteutuksiin – projektiin voivat sisältyä mm. vaativat integraatiot, laskurit, konfiguraattorit, verkkokaupat ja oppimisympäristöt. Tarjoamme myös palveluitamme erilaisiin viestintä- ja markkinointitarpeisiin. Teemme myös VR- ja AR -toteutuksia sekä 3D-suunnittelua.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme: info@jco.fi

Lue myös