Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Vahva startti vuoteen: osaamisemme markkinoinnissa ja viestinnässä syvenee

JCO Lifestyle Marketing

Kykymme palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti vahvistui, kun saimme tammikuussa tiimiimme markkinoinnin ja viestinnän strategisen tason osaamista: Larissa Rima toimii markkinoinnin ja viestinnän konsultoinnin sekä projektien johtamisen tehtävissä. 

Larissalla on 15 vuoden kokemus markkinoinnista ja viestinnästä, muutosprojekteista ja liiketoiminnan kehittämisestä useilla toimialoilla – myös viestintätoimiston perustajan ja osakkaan roolissa. Monet meistä ovat tehneet hänen kanssaan töitä ennenkin.

“Tuttuun porukkaan oli kiva tulla. Olen tutustunut Monicaan ja Juhaan sekä moniin muihin JCO:n ihmisiin jo kymmenisen vuotta sitten. Teimme tiiviisti yhteistyötä niiden 7 vuoden aikana, kun olin itsekin yrittäjä”, Larissa kertoo.

Valokuvaaja: Milla von Konow

Larissa toivoo pääsevänsä keskustelemaan asiakkaiden kanssa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja tekemään tarpeiden määrittelyä yhdessä.

“Tykkään esittää miksi-kysymyksiä: Miksi yrityksenne on perustettu? Miksi heräätte aamuisin töihin? Miksi asiakas tulee teille? Myös loppuasiakkaiden tarpeiden, toiveiden, huolien, motiivien ja arvojen ymmärtäminen on tärkeää, jotta voi kokea empatiaa heitä kohtaan. Silloin on mahdollista luoda asiakkaaseen tunneyhteys, joka rakentaa luottamusta ja syventää suhdetta.”

Monipuolisen taustansa vuoksi Larissa osaa katsoa asiakkaan tilannetta niin liiketoiminnan tavoitteiden, työyhteisön kuin asiakaskokemuksen näkökulmasta. Tavoitteena on, että kokemus brändin parissa on ehjä niin digitaalisissa kanavissa kuin vaikka tapahtumissa, asiakkaan omissa toimitiloissa ja myös työntekijöiden arjessa.

Helsinkiläisenä Larissa tuo myös tukea JCO:n tavoitteelle saada entistä tukevampi jalansija pääkaupunkiseudulta. Toimitusjohtajamme Monica iloitsee, että voimme olla asiakkaille nyt vieläkin merkityksellisempi kumppani:

“Larissa tuo meille vahvaa osaamista ja kokemusta strategisen markkinoinin ja viestinnän saralta. Pystymme nyt entistä paremmin tarjoamaan palveluitamme laajalla kokonaisuudella, mikä auttaa asiakkaitamme pysymään kilpailukykyisenä nyt ja tulevaisuudessa.”

Haluatko keskustella markkinointinne ja viestintänne kehittämisestä?

Ota yhteyttä…

J&Co Digital on luova digitoimisto. Palvelemme kolmella osa-alueella; verkkopalvelut, XR ja luova suunnittelu.

Lue myös