Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Verkkosivuja, konfiguraattoreita ja 3D-visualisointia – Katso poimintani kevään projekteista

3D Design Tech wordpress

Olemme teknologiapainotteinen suunnittelutoimisto, joten olemme parhaimmillamme, kun saamme ratkaista ongelmia luovasti. Paras yhdistelmä on kunnianhimoinen asiakas, jolla on vahva visio, yhdistettynä meidän intohimoomme, kokemukseemme ja tekniseen osaamiseemme.

Poimin tähän kolme erilaista suosikkiani kevään toteutuksistamme.

1. Cella – verkkosivusto ja suunnittelutyökalu

Asiakkaan briiffi/visio kiteytettynä:
Cella-aitat ja -kesäkeittiöt halutaan esitellä visuaalisesti verkkosivuilla. Aitoista on useita malleja, joten jonkinlainen suunnittelutyökalu tai konfiguraattori olisi hyvä. Aitoista ei löydy kuvia, joten eri variaatioista tarvitaan 3D-kuvat.

Ratkaisu: Verkkopalvelu, jossa kävijä pääsee työkalun avulla suunnitteleman mieleisensä aitan tai kesäkeittiön. Suunnittelutyökalulla voi katsoa eri malleja sekä ulkoa että sisältä, mutta myös vaihtaa eri sisustustyylejä. Työkalu näyttää reaaliajassa yhdistelmän hinnan.

Mitä teimme: käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu, 3D-visualisoinnit, tekninen toteutus

https://cellaliving.fi/suunnittele/

2. Viittomakielialan Osuuskunta Via:n verkkosivut ja laaja hakutoiminnallisuus

Asiakkaan briiffi/visio kiteytettynä:
Selkeät ja saavutettavat verkkosivut. Sadan tulkin joukosta tulisi helposti löytää omiin tarpeisiin sopiva tulkki. Osumat sopivista tulkeista tulisi pystyä lähettämään sähköpostiin.

Ratkaisu: Saavutettavuussuositusten mukaiset verkkosivut, joissa on laaja filtteröinti- ja hakutoiminnalllisuus. 

Mitä teimme: käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu, tekninen toteutus 

https://osuuskuntavia.fi/tulkkimme/

3. Livion-ohjelmistoyrityksen verkkosivut

Asiakkaan briiffi/visio kiteytettynä:
Jotain muuta kuin laatikkomaiset verkkosivut. Sivulle saavuttaessa pitäisi heti käydä ilmi, miten työskentelemme, eli pääkuva on tärkeä. 

Ratkaisu: Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ideoimme kuvan sisällön asiakkaan ajatuksen pohjalta ja rakensimme havainnollistavan 3D-kuvan, jossa käytimme esimerkiksi asiakkaan lähettämiä passikuvia.  

Mitä teimme: käyttöliittymäsuunnittelu, visuaalinen suunnittelu ja 3D-visualisoinnit, tekstisuunnittelu, tekninen toteutus

https://livion-online.fi/

Näiden esimerkkiprojektien lisäksi 15-henkinen tiimimme on työskennellyt tänä keväänä useiden eri kokoisten hankkeiden parissa – verkkopalveluista ja sovelluksista aina brändiuudistuksiin asti.

Onko sinulla visio, joka kaipaa vaikuttavaa toteutusta? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, niin mietitään yhdessä ratkaisu! 

Ps. Olet tervetullut myös käymään toimistollamme Billnäsin ruukin alueelle, tunnin ajomatkan päähän Helsingistä. Vi betjänar även på svenska! 

J&Co Digital on täyden palvelun suunnittelu- ja digitoimisto. Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin WordPress-sivustojen toteutuksiin – projektiin voivat sisältyä mm. vaativat integraatiot, laskurit, konfiguraattorit, verkkokaupat ja oppimisympäristöt. Tarjoamme myös palveluitamme sovellusylläpitoon, jatkokehitykseen web-hostauksen, sekä hakukoneoptimointiin ja erilaisiin viestintä- ja markkinointitarpeisiin. Teemme myös VR- ja AR -toteutuksia sekä 3D-suunnittelua.

Lue myös