Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Verkkosivujen uudistuksen ensimmäinen askel on tavoitteiden määrittely

Marketing wordpress

Ilman tavoitteita ei ole tuloksia.

Jotta verkkosivujen avulla voidaan luoda liiketoimintaa ja tehdä tuloksia, on keskityttävä oikeisiin asioihin käynnistysvaiheessa. Konseptointivaiheessa määritellään verkkopalvelun merkitys ja tavoitteet sekä sen kohderyhmät. Sen jälkeen tiedetään, miten kohderyhmä saadaan tehokkaimmin toimimaan.

Kun verkkosivuston strategia on määritelty, se ohjaa kaikkea suunnittelua. Kokonaan uutta verkkopalvelua luotaessa tai nykyistä uudistettaessa on hyvä käydä läpi esimerkiksi näitä kysymyksiä:

Verkkosivuston tavoitteiden tulisi olla linjassa yrityksen pidemmän aikavälin markkinointistrategian kanssa, mutta myös myynnin lyhytaikaisempien tavoitteiden kanssa.

Musta-valkoinen kirja pöydällä

Määrittele MIKSI uudistus tehdään ja MITÄ sillä halutaan saavuttaa.

Verkkosivuuudistuksen kustannukset riippuvat sivustolle asetetuista tavoitteista. Budjettia tulisi tarkastella investointina, joka on jaettu useammalle vuodelle. Verkkosivuston elinkaari on yleensä 3-5 vuotta.

Hyvä tavoite on:

Verkkosivuprojekti mielessä? Ota yhteyttä!

J&Co Digital on täyden palvelun suunnittelu- ja digitoimisto. Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin WordPress-sivustojen toteutuksiin – projektiin voivat sisältyä mm. vaativat integraatiot, laskurit, konfiguraattorit, verkkokaupat ja oppimisympäristöt. Tarjoamme myös palveluitamme sovellusylläpitoon, jatkokehitykseen web-hostauksen, sekä hakukoneoptimointiin ja erilaisiin viestintä- ja markkinointitarpeisiin. Teemme myös VR- ja AR -toteutuksia sekä 3D-suunnittelua.

Lue myös