Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Digitaaliset sisällöt seuraavalle tasolle 3D:n avulla

3D Design

3D-visualisointi tarkoittaa tietokoneella luotuja kuvia (ammattitermeillä CGI ja VFX), jotka muistuttavat todellisuutta niin läheisesti, että katsojan on vaikeaa erottaa niitä todellisesta valokuvasta tai videosta. Kuvat syntyvät tietokoneen simuloidessa valon heijastumista eri materiaaleista lopulta saavuttaen virtuaalisen kameran linssin. 

Jotta realistisen näköisiä 3D kuvia voidaan luoda, on kaikki kuvassa näkyvät kohteet määriteltävä geometrisesti tietokoneen ymmärtämään muotoon. Tätä kutsutaan mallintamiseksi. Kohteiden määrästä ja niiden muotojen ja yksityiskohtien määrästä riippuen vaihe voi olla työläs, mutta lopputuloksena syntyvän mallin avulla voidaan luoda rajaton määrä eri kuvakulmia tai variaatioita. Tekniikan avulla onkin helppo kokeilla esimerkiksi miltä tuotteet näyttävät eri materiaali- ja värivaihtoehdoilla. Tuotteen ei myöskään tarvitse olla vielä olemassa kun siitä voidaan tehdä jo täysin luonnollisen näköisiä kuvia. 

3d-visualisaation vaiheet

Arkkitehdeille ja teollisen muotoilun ammattilaisille 3D-visualisointi on ollut tärkeä osa suunnitteluprosessia jo pitkään. Suurelle yleisölle 3D-grafiikka on tullut tutuiksi elokuvien ja pelien kautta. Elokuvien ja TV-sarjojen tehosteet ovat jo niin todellisen näköisiä, että on vaikea enää erottaa mikä osa kuvista on täysin tietokoneella luotua.

3d visualisaatioita

Onko sinulla tuotteistasi jo 3D-malli vai haluaisitko luoda sellaisen?
Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä miten voisit hyödyntää
korkeatasoista 3D-osaamistamme.

Mihin 3D-animaatio soveltuu

Töitämme

Tarvitsetko animaation? Näin homma etenee kanssamme

  1. Kerro ideasi ja aikataulusi ja annamme sinulle tarjouksen toteutuksesta.
  2. Autamme myös ideoinnissa ja käsikirjoitus tehdään yhteistyössä. 
  3. Kuvakäsikirjoituksesta käy ilmi animaation tarina ja tyyli. 
  4. Kun käsikirjoitus on hyväksytty alkaa meidän päässä 3d- ja animointityö. 
  5. Lopputuloksena HD tason animaatiovideo, jonka voi julkaista ei alustoilla. 

J&Co Digital on täyden palvelun suunnittelu- ja digitoimisto. Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin WordPress-sivustojen toteutuksiin – projektiin voivat sisältyä mm. vaativat integraatiot, laskurit, konfiguraattorit, verkkokaupat ja oppimisympäristöt. Tarjoamme myös palveluitamme sovellusylläpitoon, jatkokehitykseen web-hostauksen, sekä hakukoneoptimointiin ja erilaisiin viestintä- ja markkinointitarpeisiin. Teemme myös VR- ja AR -toteutuksia sekä 3D-suunnittelua.

Lue myös