Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

J&Co:lle Grand Prix ja yleisövoitto FWA:ssa

Tech wordpress

Suomen parhaat verkkosivustot ja mobiilisivustot arvioiva Finnish Web Awards 2019 on julkistettu, ja JCO:n www.ruokangas.com voitti sekä kisan pääpalkinnon että kolme alakategoriaa: paras kuvitus, paras teksti ja paras UX-design. Myös JCO:n käsialaa oleva puhti.fi menestyi FWA:ssa: se ylsi hopealle ja voitti myös yleisöäänestyksen.

Ruokangas.com on suomalaisen ylistetyn kitararakentajan Juha Ruokankaan verkkosivusto, joka esittelee tinkimättömän miehen valikoimaa ja osaamista mutta on myös väline kokeilemiseen, haaveiluun ja soitinten räätälöintiin. Uusin sivusto ja sen kitaranrakennustyökalu hyödyntävät vahvasti 3D:tä, jonka avulla kitarat ovat miltei käsin kosketeltavia.

Sivusto on tehty tiiviissä yhteistyössä Smak Filmin, Elektrik Pyjamasin, Ruokangas Guitarsin, ja Muotoilutoimisto Jarno Vesan kanssa. Alusta lähtien on vahva rooli ollut käyttökokemussuunnittelija Junnu Vuorelalla, joka on aiemmin työskennellyt JCO:lla.

Näin tehtiin ruokangas.com-sivusto

FWA:ssa hopeaa ja yleisöäänestyksen kultaa voittanut puhti.fi on palvelu, josta voi tilata laboratoriokokeet ilman lääkärin lähetettä. JCO rakensi sivuston ja laboratoriokokeiden verkkokaupan kaikkine toiminnallisuuksineen Kisko Labsin suunnittelemien leiskojen ja protojen sekä asiakkaan tuottaman sisällön pohjalta.

Finnish Web Awards FWA palkitsee suomen parhaiden verkkosivustojen ja mobiilipalveluiden tekijät ja tilaajat. Kilpailu haluaa nostaa esiin verkkosivujen merkityksen liiketoiminnan menestystekijänä ja sen tavoite on vahvistaa graafisen muotoilun, innovatiivisuuden ja viestinnän merkitystä suomalaisilla verkkosivuilla.

FWA:n tuomaristossa istuvat Outokummun hallituksen puheenjohtaja Jorma Ollila, Supercellin perustaja ja toimitusjohtaja Ilkka Paananen, MTL:n toimitusjohtaja Tarja Virmala, K-Auton uusista liiketoiminnoista sekä mm. digitaalisista palveluista ja markkinoinnista vastaava johtaja Heikki Ahdekivi, Great Point -viestintäyrityksen vetäjä Jaakko Tapaninen ja Savonlinnan Oopperajuhlien taiteellinen johtaja Jorma Silvasti. Tuomariston puheenjohtaja on Pekka Nuikki, joka on toiminut mm. valokuvataiteilijana, galleristina, päätoimittajana sekä mainostoimisto Konseptin luovana johtajana.

Finnish Web Awards

Aiheesta muualla:

Markkinointi&Mainonta: Suomen parhaat nettisivut palkittiin – voittaja jätti taakseen monta isoa brändiä

Talouselämä: Suomen paras nettisivusto herättää kitarat henkiin – voittaja päihitti monet isot brändit

Tehdäänkö yhdessä tämän vuoden paras verkkosivusto? Ota yhteyttä, niin aloitetaan vaikka heti!

Toivottavasti pidit artikkelista! Artikkelin saa mielellään jakaa somessa,
ja muistathan seurata menojamme InstagramissaFacebookissa ja Twitterissä.

Lue myös:

Verkkosivujen uudistuksen ensimmäinen askel on tavoitteiden määrittely

Digitermit tutuiksi – digisanastoa selvällä suomen kielellä

JCO on täyden palvelun digitoimisto – mutta mitä se tarkoittaa?

Lue myös