Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Case: 3D Guitar Creator

3D VR

Asiakkaan briiffi:

Ruokangas Guitarsilla oli tarve uusia alkuperäinen Guitar Builder -kitarakonfiguraattori sekä uudistaa verkkosivusto. Ruokangas Guitars on suomalainen, maailman arvostetuimpien kitaranvalmistajien joukkoon lukeutuva yritys.

Ratkaisu:

Sivusto ja sovellus ovat monen tekijän tiiviin yhteistyön tulos. Vahva suunnittelurooli oli käyttökokemussuunnittelija Junnu Vuorelalla, joka on aiemmin työskennellyt JCO:lla. JCO:n rooli oli sivuston ja sovelluksen tekninen toteutus ja kokonaisuuden hallinta.

Alkuperäinen Guitar Builder -työkalu päivitettiin 3D-versioon ja nimettiin uudelleen Guitar Creatoriksi. 3D Guitar Creatorilla asiakas voi räätälöidä kitaransa ominaisuudet asiantuntevasti valikoiduista ja hyvin yksityiskohtaisista vaihtoehdoista. Guitar Creator toimii Apple- ja Windows-tietokoneilla sekä Apple- ja Android-mobiililaitteilla, ja kokemus huipentuu virtuaalilaseja käyttämällä.

Verkkosivusto ja sovellus voitti vuoden 2019 Finnish Web Awards -kilpailun Grand Prix -pääpalkinnon sekä sarjavoitot kuvituksessa, tekstissä ja UX-designissa.

Lue miten palkittu verkkosivusto toteutettiin >>

Katso miten 3D Guitar Creator toimii

Onko sinulla visio, joka kaipaa vaikuttavaa toteutusta? Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä ratkaisu!

Onko sinulla kysymys tai hyvä idea? Vai haluatko tarjouksen? Ota yhteyttä, niin palaamme pian.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.