Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

J&Co Summer Day – virtuaali­todellisuudesta vinyyleihin ja vanhaan rautaan

VR

Oi onnea! Pitkälti toista sataa asiakasta, yhteistyökumppania ja muuta ystäväämme vietti kanssamme J&Co Summer Day -päivässä kauan odotettuja tupareitamme vanhassa myllyssä. Juteltiin, halattiin, naurettiin, kilisteltiin ja tanssittiin.  Billnäsin ruukissa sai aistia varhaisen teollisuuden värähtelyn, kokea futuristisen virtuaalimaailman ja antautua nostalgiselle instrumentaalimusiikin spektaakkelille!

Mitä on VR ja AR? J&CO Lab esitteli digitaalista asiakaskokemusta

J&CO Lab -pisteillä kävi kuhina, kun vieraat kokeilivat VR-laseja ja tutustuivat niiden takaa aukeaviin maailmoihin. Tässä muutama poiminta päivän tarjonnasta.

Timepiece VR  – Virtuaalisen kellomaailman prototyyppi

Timepiece VR Ltd. on J&Co Digitalin ja amerikkalaisen kellosuunnittelija Aldis Hodgen yhteisyritys. Tavoitteena on luoda kellojen metaversumi eli virtuaalinen kellomaailma. Projekti on alkanut keväällä 2021. Yksityiskohtaiset 3D-mallinnukset kellojen koneistoista ja materiaaleista hämmästyttävät muitakin kuin kelloharrastajia!

Oculus Quest 2 – Horizon Workrooms 

Olemme syksystä 2021 alkaen pitäneet viikkopalaverimme ns. hybridimuodossa, mikä tarkoittaa, että osa tiimistä osallistuu palaveriin virtuaalihahmoina Horizon Workroomin kautta. Horizon Workrooms  on tila, jossa tiimit voivat pitää yhteyttä, tehdä yhteistyötä ja kehittää ideoita. 

Ruokangas Guitar Creator

3D Guitar Creator on työkalu, jolla asiakas voi suunnitella itselleen kitaran. Ominaisuudet ovat hyvin ammattimaisia ja vaihtoehdot yksityiskohtaisia. Guitar Creator toimii Apple- ja Windows-tietokoneilla sekä mobiililaitteilla, joissa on iOS- tai Android-käyttöjärjestelmä. 

Sovelluksessa on myös AR-näkymä.

Illallinen Billnäsin ruukin ravintolassa

Ravintolapäällikkö Mikael Kokkonen oli kattanut Isoon Pajaan kesäisen buffetin. Kiitos Mike runsaasta ja maukkaasta tarjoilusta! Rakennuksen industraalinen tunnelma tarjosi upeat puitteet yhdessäololle.

Kebu – Urban Dreams Live avasi discon

Illan päätteeksi heittäydymme koodimaailmasta analogisen musiikkispektaakkelin vietäväksi.  Kebu on kansainvälisesti palkittu, virtuoosimainen elektronisen musiikin säveltäjä ja esittäjä, joka luo uutta instrumentaalista, melodista musiikkia käyttämällä vain analogisia syntetisaattoreita ja rumpukoneita. Kebu palkitsi yleisön “We want more” -huudot encorella ja vitsaili, että maksavan asiakkaan ei tarvitse huutaa enempää.

Eikä siinä vielä kaikki – DJ Gobo ja vinyylilevyt!

Nostalgian kaipuuta ja tanssivajetta lääkittiin vielä DJ Gobon camp-henkisellä hittikattauksella, joka soi aidoista vinyyleistä. Voulez vous, Staying Alive, Sandstorm ja muut tutut boomereiden rakastamat biisit pitivät tanssilattian täynnä aina puoleen yöhön asti.

Lisää kuvia ja tunnelmia Facebook-sivuillamme ja Instagramissa. #JCOSummerDay

Lue myös