Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Hei matkailu- ja elämysalojen yrittäjä!
Tarinalla jäät asiakkaan sydämeen

Matkailussa tarina on liiketoimintasi ydin.

Ydintarinan lisäksi tarvitset tarinaasi tukevan visuaalisen ilmeen.

Tavoita asiakkaasi parhaiten erottuvalla ja elämyksellisellä tarinalla, joka on koko liiketoimintasi punainen lanka. Tarinan avulla pääset turhasta rönsyilystä tehokkaaseen tekemiseen, jossa kaikki valintasi tukevat samaa tarinaa. Näin luot asiakkaillesi tarinakokemuksen, joka jättää myyvän muistijäljen.

Tarinallistamisen edelläkävijä Tarinakone Oy:n Anne Kalliomäki ja J&Co Digitalin luova tiimi luovat sinulle ydintarinan ja sitä toteuttavan visuaalisen ilmeen.
Tarinaprojektin toteutukseen on mahdollista hakea myös Innovaatioseteliä.

Mainokset tulevat ja menevät, mutta tarinoiden parissa vietetään aikaa. Tarinallistamalla luot erottuvan, vaikuttavan ja myyviä muistijälkiä jättävän kokemuksen.

Tarinallistaja Anne Kalliomäki on tehnyt tarinallistamistyötä etenkin matkailun parissa vuodesta 2008. Asiakkaina mm. Santa’s Hotels, Lumiukkomaailma, Hullu Poro, Jättiläisenmaa, Nuuksion Taika. Anne on myös Visit Finland Akatemia valmentaja.

  • Yli 100 yritysten ydintarinaa
  • Satoja tarinallistamisen koulutuksia
  • Yli 15 vuotta tarinatyötä

J&Co on työskennellyt verkkopalveluiden ja pelillistämisen parissa vuodesta 2008. Asiakkaina mm. Svenska Teatern, Åbo Svenska Teater, Zoolandia, Medialiitto, Raaseporin kaupunki, Sirkus Finlandia ja Billnäsin ruukki. 

  • 15 vuotta luovaa suunnittelua
  • Satoja digitaalisia toteutuksia
  • Yli 50 erilaista pelitoteutusta

Matkailuyrityksen oma tarina ja visuaalinen ilme

Tarinaprojektin lopputuloksena syntyy yrityksesi oma elämyksellistävä ydintarina ja visuaalisen ilmeen suunnitelma.

Visuaalinen ilmeen avulla voit toteuttaa houkuttelevat verkkosivut tarinalähtöisesti. Suunnitelma voi sisältää ehdotuksen myös yrityksesi omasta tarinallisesta hahmosta. Voit viedä tarinallisia visuaalisia elementtejä myös muuhun markkinointiviestintään ja osaksi yrityksesi palveluiden tuotteistamista.

Projektiin sisältyy aina seuraavat vaiheet:

Stooripuu –  tarinaelementtien tunnistaminen 

Tunnistamme pajassa etänä tai paikan päällä liiketoiminta-, asiakas-, ja arvolähtöisesti yrityksesi aidot tarinaelementit eli lähtökohdat yrityksesi ydintarinaa varten.

Ydintarina – elämyksellisen ydintarinan kirjoittaminen

Tarinallistaja kirjoittaa pajan pohjalta yrityksesi toimintaa elämyksellistävän ydintarinan. Tarinaan tehdään yhdessä tarvittavat korjaukset, kunnes se on valmis.

Luova suunnittelu – visuaalisesta ilmeestä ehdotus 

Luova tiimimme suunnittelee konseptin, joka toteuttaa ydintarinaasi. Ehdotus laaditaan tarinalähtöisiä verkkosivuja varten. Suunnitelman pohjalta visuaalinen suunnitelma voidaan viedä käytännön toteutukseen. Sovitaan yhdessä yksityiskohdista ja tarpeista
ennen visuaalisen suunnitelman tekemistä.

 

Konsepti – toteutukseen valmis visuaalinen suunnitelma

Lopputuloksena on tarinan lisäksi visuaalisen ilmeen suunnitelma, joka on valmis toteutettavaksi.

Projektin hinta on 5 900 € + alv 24 %. Matkailualan yritykset ja muut kansainvälistä liiketoimintaa harjoittavat yritykset voivat tietyin edellytyksin hakea projektille innovaatioseteliä, jolloin rahoitus parhaimmillaan kattaa kaikki kulut. Autamme mielellämme hakemuksen laatimisessa.

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä, millainen tarinakokemus tuo teille kilpailuetua ja lisää sitoutuneita asiakkaita!

Monica Javanainen

Monica Javanainen

J&Co Digital

045 651 7914
monica@jco.fi

Anne Kalliomäki

Anne Kalliomäki

Tarinallistaja
Tarinakone Oy

anne@tarinakone.fi
www.tarinakone.fi

Lue myös