Hoppa till sidans innehåll

Våra tjänster

Hållbara och utvecklande, individuella onlinetjänster


Vi har specialiserat oss på utveckling av WordPress webbtjänster med hög kvalitet. Hos oss kan du implementera krävande integrationer, konfiguratorer och webbutiker. Vi tar hand om alla faser av projektet, från konceptualisering till teknisk implementering.

Kreativ speldesign


Vill du ha ett äventyrsspel, en frågesport, ett test eller ett mysterium? Låt oss tillsammans planera det genomförande som passar dig bäst! Spel är ett bra sätt att få människor att lära sig och adoptera saker, oavsett om det handlar om träning, marknadsföring eller att dela erfarenheter. Spel är också ett bra komplement till evenemang!

Design


UI/UX-design, illustrationer eller personliga hemsidor – våra designers får det att se bra ut! Vårt copywriting-team berättar de bästa historierna. Vårt tvåspråkiga team producerar innehållet på både finska och svenska.


3D-visualiseringar


Med våra 3D-designtjänster tar du din digitala kundupplevelse till en helt ny nivå. Våra erfarna experter kommer att ge liv till din annons, video, spel eller augmented reality-applikation.

XR=AR/VR


Vi har vårt eget team specialiserat på XR-teknik, från vilken även utmanande VR- och AR-implementeringar kommer till liv.

Begär ett erbjudande

Fyll i uppgifterna så återkommer vi med ett förslag.

ERBJUDANDET INKLUDERAR:

  • En kostnadsuppskattning och en exakt uppdelning av arbetsbelastningen
  • Ett schema som ger riktning
  • En beskrivning av projektets olika faser
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Den här webbplatsen är skyddad med reCAPTCHA och Googles integritetspolicy och användarvillkor gäller.