Luomme uusia todellisuuksia.

Haluatko nähdä enemmän?

Uudet tekniikat ja innovaatiot ovat täällä, ja me seuraamme niitä innoissamme. XR eli xtended Reality on hyvä kattotermi kuvaamaan laajennettua todellisuutta, jolla voimme luoda virtuaalisia ympäristöjä ja saada aikaan hätkähdyttävää vuorovaikutusta ihmisen ja digitaalisuuden välillä. Kirjainyhdistelmiä on paljon, ja jo useita vuosia on puhuttu AR:sta, VR:stä ja MR:stä ja tietysti 3D:stä. Yhdistävä tekijä lisätylle todellisuudelle, virtuaalitodellisuudelle ja sekoitetulle todellisuudelle on nyt XR, laajennettu todellisuus.

Meillä on kokemusta esimerkiksi VR:stä ja AR:stä, joihin liittyy projekteissamme oleellisesti aina 3D mallinnus. Olemme mukana Oculus Start -ohjelmassa. AR- tai VR-toteutus ovat yleensä osa suurempaa kokonaisuutta, esimerkiksi verkkopalvelua tai markkinointikampanjaa. Niissä kokemuksellisuus tuo selvää lisäarvoa ja voi toimia suorana myynninedistäjänä.

Vaikka olemme näistä toteutuksista enemmän kuin innoissamme, niitä ei tehdä vain tekniikan takia tai koska se on jännittävää. Lähtökohta ovat aina käyttötarkoitus ja tavoitteet: minkä ongelman toteutus ratkaisee ja minkä vaikutuksen haluamme saada aikaan.

Heitä siis meille ongelma tai haaste. Me vastaamme mielellämme.

VR – Virtuaalitodellisuus vie tiloihin

Kun haluamme viedä ihmisen virtuaalisiin tiloihin, on VR hyvä ratkaisu. Jos esimerkiksi haluamme esitellä kävijöille useampaa tilaa eikä messuille voi rakentaa kymmentä saunaa, on virtuaalitodellisuus tehokas vaihtoehto. Yhtä hyvin se toimii, kun haluamme esitellä tuotteen asiakkaan haluamassa ympäristössä tai antaa hänen räätälöidä tuotteen itselleen sopivaksi. Esimerkiksi Ruokangas Guitarsin Los Angelesissa NAM-messuilla lanseerattu 3D-Guitar Builder on ollut menestyksekäs esimerkki VR:stä.

AR – Lisätty todellisuus auttaa hahmottamaan

Kun todelliseen ympäristöön halutaan lisätä vaikkapa puhelimen näytön läpi katsottavaksi tuotteita tai muita elementtejä, voidaan käyttäjälle helposti luoda mahdollisuus asioiden hahmottamiseen. Näytön päälle voidaan loihtia rajattomasti kuvia, videoita, ääntä tai grafiikkaa. AR on tuttu monista peleistä, mutta näemme siinä myös valtavasti mahdollisuuksia liiketoiminnan ja myynnin kannalta.

3D – kun valokuva ei riitä

Tuotteesta ei aina ole mahdollista ottaa valokuvaa, tällöin 3D mallinnus on varteenotettava vaihtoehto. Teemme erittäin korkeatasoista 3D-suunnittelua, jota voi käyttää mainoksiin, videoihin ja peleihin mutta myös laajennetun todellisuuden sovelluksiin. Tuote voidaan esitellä 3D-kuvina, juuri sellaisina ja niin upeina, kuin halutaan. Myös vielä kehitteillä olevat tuotteet voidaan esitellä mainoksissa ja kuvastoissa näyttävästi 3D:n avulla.

Töitämme

Ruokangas Guitar Creator

Ruokangas Guitar Creator

Sirkus Finlandia AR

Sirkus Finlandia AR

Haluatko tarjouksen?

Täytä tiedot ja palaamme ehdotuksen kera.

TARJOUS SISÄLTÄÄ:

  • Kustannusarvion ja tarkan työmääräerittelyn
  • Suuntaa antavan aikataulun
  • Projektin eri vaiheiden kuvauksen

Tilaa uutiskirjeemme

Kun tilaat JCO:n uutiskirjeen, kuulet meidän tuoreista töistämme sekä muista kuulumisistamme ja
tiedät, mitä hienoa digitaalisessa maailmassa tapahtuu.