Teknologiaa, design-asiaa ja JCO:n arkea

Google Analytics 4 antaa paremman kuvan kokonaisuudesta

Google Analytics 4 (GA4) on uusi Google Analyticsin versio, joka tulee kokonaan korvaamaan nykyisen Universal Analyticsin. Uusi versio tuo ylläpitäjälle entistäkin parempia ominaisuuksia kävijätiedon hyödyntämiseen.

Lue lisää
Monica Javanainen

Verkkosivuja, konfiguraattoreita ja 3D-visualisointia – Katso poimintani kevään projekteista

Olemme teknologiapainotteinen suunnittelutoimisto, joten olemme parhaimmillamme, kun saamme ratkaista ongelmia luovasti. Paras yhdistelmä on kunnianhimoinen asiakas, jolla on vahva visio, yhdistettynä meidän intohimoomme, kokemukseemme ja tekniseen osaamiseemme. Poimin tähän kolme erilaista suosikkiani kevään toteutuksistamme.

Lue lisää

Mats Holmberg tuo JCO:lle vahvaa 3D-osaamista

Mats Holmberg aloitti helmikuussa JCO Digitalin 3D-artistina, animaattorina ja myös osakkaana.

Lue lisää

Retrospektiivi – mikä retrospektaakeli…?

Retrospektiivi, eli retro, on oman toiminnan tarkastelua ja kehittämistä havaintojen perusteella. Retropalaverissa käydään takautuvasti läpi, miten projekti on sujunut.

Lue lisää

Miltä yrityksesi digijalanjälki näyttää?

Onko sinulla kontrolli online brändisi identiteetistä? Resonoiko se samalla aaltopituudella kuin yrityksesi strategia? Olisitko verkossa oman yrityksesi asiakas?

Lue lisää

Praoelever i vårt team

Under vecka 43 hade vi turen att få två ivriga och intresserade praoelever med i vårt team. De fick följa med oss i arbetet samt självständigt jobba med att planera och förverkliga en WordPress webbsida.

Lue lisää

Mitä tarkoittaa saavutettavuus verkkopalveluissa?

Laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta listaa 49 erilaista teknistä, graafista ja sisällöllistä vaatimusta jotka perustuvat saavutettavuusohjeisiin WCAG 2.1.

Lue lisää

Opetusympäristö tai markkinointi – pelillistäminen toimii

Me olemme jo yli kymmenen vuoden ajan toteuttaneet monenlaisia peliratkaisuja asiakkaillemme ja olemme innoissamme kehittämässä niitä edelleen. Tässä blogissa esittelemme muutamia erityyppisiä vaihtoehtoja, joita voimme suunnitella ja toteuttaa.

Lue lisää

Uusi toimisto Billnäsin Myllyssä, uusi osakas ja muita kuulumisia

Kesälomien ja pitkän etätyöjakson jälkeen olemme aloittaneet syksyn uudessa osoitteessa, Raaseporin Billnäsissä. Aloimme jo vuosi sitten etsiä isompia tiloja ja paikkaa, jossa luova ja inspiroiva ympäristö veisi suunnitteluamme ja työtämme taas rutkasti eteenpäin.

Lue lisää

JCO goes Billnäs

Uusi toimistomme Mylly sijaitsee Billnäsin rauhallisessa ruukkimiljöössä kosken vieressä, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Lue lisää

Saavutettavat verkkosivut ovat hyödyksi kaikille

Jotta kaikki voivat toimia samanarvoisina yhteiskunnassa on asioiden itsenäisestä hoidosta verkon kautta tehtävä mahdollista kaikille.

Lue lisää

Verkkokurssi sujuvasti WordPressin avulla

Kun yritys haluaa kouluttaa omaa henkilökuntaansa tai asiakkaitaan, on kätevintä tehdä se verkossa.

Lue lisää

Ruokangas.com tehtiin yhdessä

Kitararakentaja Juha Ruokankaan verkkosivusto ruokangas.com voitti vuoden 2019 Finnish Web Awards -kilpailun Grand Prix -pääpalkinnon sekä sarjavoitot kuvituksessa, tekstissä ja UX designissa.

Lue lisää

Neljä asiaa, joihin juuri nyt kannattaa panostaa

Yrityksillä ja yhteisöillä on tällä hetkellä tärkeä ja hyvä tilaisuus laittaa asioita kuntoon. Sitten, kun kiire taas palaa takaisin, on hyvä olla valmiina, täydessä terässä ja muita edellä.

Lue lisää
VR, nainen, virtuaalitodellisuus

Kun kotisivut ei riitä

Mikä on syvin mahdollinen digitaalinen asiakaskokemus jonka voit tarjota? Kuvittele se rohkeasti ja lähde kulkemaan sitä kohti.

Lue lisää
woman laptop

Mitkä asiat kannattaa huomioida ennen verkkosivuprojektin aloitusta?

Jotta verkkosivujen avulla voidaan luoda liiketoimintaa ja tehdä tuloksia, on hyvä keskittyä oikeisiin asioihin heti käynnistysvaiheessa.

Lue lisää

Kysymyksiä ja vastauksia WordPressistä

Miksi WordPress on niin suosittu, mikä on Gutenberg ja miten tiedän minkä teeman valitsen? Lue usein kysytyt kysymykset WordPressista.

Lue lisää

Tarkista nämä 7 asiaa verkkosivullasi ja kasvatat myyntiäsi

Mitkä asiat ratkaisevat verkkosivustojen kanssa pähkäilevien ihmisten ongelmat? Kokosimme seitsemän tärkeintä asiaa, joilla me voimme tulla avuksi.

Lue lisää
nainen, etätapaaminen

Etäpalaveri on tehokas ja turvallinen – näin sen teet

Me JCO:lla teemme nyt paljon töitä etänä. Se on tehokasta ja näinä aikoina myös turvallista. Kokosimme ohjeita siihen, miten voi järjestää tehokkaan ja hyvän etäpalaverin. Lue bloggaus ja sovi kanssamme etäpalaveri.

Lue lisää

Näin verkkopalvelun rakentaminen etenee kanssamme

Verkkosivujen uudistus on prosessi, jonka jokaisesta vaiheesta pidämme hyvää huolta.

Lue lisää

Onkohan Etunimi Sukunimi tavattavissa?

Uskaltaako sinne nettisivuille laittaa oman oikean sähköpostiosoitteen? Ja voiko sen laittaa klikattavaksi?

Lue lisää
web 2020 trendit

Tätä kaikkea ovat nettisivut vuonna 2020

Uuden vuosikymmenen alun keskeisimpänä asiana tulee olemaan jo ennestään tuttu termi “mobile-first-design”. Muita termejä ovat käyttökokemus, saavutettavuus, videosisällöt ja dark mode.

Lue lisää
finnish web awards

JCO:lle Grand Prix ja yleisövoitto FWA:ssa

Vuosi alkaa hienosti palkinnoilla! JCO Digital oli voitokas vuoden 2019 parhaita verkkosivustoja arvoineessa FWA:ssa. Tuloksena Grand Prix, kolme sarjapalkintoa, yksi hopea ja yleisöäänestyksen voitto!

Lue lisää
checklist before launch

Verkkosivun julkaisun tarkistuslista – 14 tärkeää vaihetta

Teimme JCO:n oman tarkistuslistan, jotta mitään ei vahingossa unohdeta.

Lue lisää

Digitermit tutuiksi – digisanastoa selvällä suomen kielellä

Keräsimme listan termejä, joita käytetään arkisessa työssämme, ja kirjoitimme niille mahdollisimman selkeän kuvauksen.

Lue lisää
virtual reality

Mitä kuuluu virtuaalitodellisuuteen?

Virtuaalitodellisuus (VR) nousi kuumaksi puheenaiheeksi kolmisen vuotta sitten, kun ensimmäiset kuluttajille suunnatut ns. uuden sukupolven laitteet tulivat markkinoille.

Lue lisää

7 syytä satsata verkkosivujen tekstisisältöön

Verkkosivuilla hyvän tekstin merkitys on todella suuri. Paitsi, että sillä kerrotaan ihmisille asioita, se myös saa sivut menestymään ja nousemaan muiden edelle.

Lue lisää
Monica Javanainen toimitusjohtaja

Naistoimari digi­maailmassa – kiksejä, kansainväli­syyttä ja uskoa itseensä

Miten naispuolisella toimitusjohtajalla menee melko miehisessä bisneksessä? Miten JCO on saanut alkunsa ja miten kansainvälistyminen on vaikuttanut sen menestykseen? Lue, mistä Monica saa kiksejä ja mitkä ovat tulevaisuuden kuumat asiat.

Lue lisää

Hakukoneoptimoinnin vinkit sisällöntuottajalle

Kokosimme selkeät ohjeet, kuinka luoda verkkosivustolle hakukoneoptimoitua sisältöä.

Lue lisää

Verkkosivujen uudistuksen ensimmäinen askel on tavoitteiden määrittely

Jotta verkkosivujen avulla voidaan luoda liiketoimintaa ja tehdä tuloksia, on keskityttävä oikeisiin asioihin jo käynnistysvaiheessa.

Lue lisää
Monica Javanainen

Älä aloita markkinointia väärästä päästä

Jotta olisi kannattavaa satsata ulkopuolisiin kanaviin ja medioihin, täytyy ensin huolehtia siitä, että oma ja itselle tärkein kanava toimii niin kuin pitää.

Lue lisää
jco digital tiimikuva

JCO on täyden palvelun digitoimisto – mutta mitä se tarkoittaa?

Meidän tehtävämme on luoda vastustamattomia digitaalisia käyttäjäkokemuksia, joista asiakkaamme voivat olla ylpeitä ja joilla saadaan tuloksia.

Lue lisää
nettisivut

Tätä kaikkea ovat nettisivut vuonna 2019

Koostimme ennusteen siitä, mitkä trendit vaikuttavat vuonna 2019 verkkosivujen suunnitteluun. Näitä trendejä seuraamalla pidennät uusien verkkosivujesi ikää ja olet niihin tyytyväinen pidempään.

Lue lisää
hyvä salasana jco digital

Millainen on hyvä salasana?

Mitä salasanassa ei saisi olla? Sen sisään ei pidä kirjoittaa käyttäjätunnusta tai edes osaa siitä, oikeaa sanaa etu- tai takaperin, omaa nimeä tai syntymäaikaa eikä näppäimistön kirjaimia tai samaa merkkiä monta kertaa peräkkäin.

Lue lisää
saavutettavuus-jco-digital

Saavutettavuus on esteettömyyttä, tasa-arvoa ja ennen kaikkea palvelua

Digitaalisten palveluiden ja niiden sisältöjen pitää siis olla sellaisia, että kuka tahansa voi niitä käyttää ja myös ymmärtää, mitä niissä sanotaan.

Lue lisää
jco digital

The JCO Story

The big city had made Mr and Mrs Java a bit numb. It was a shining case of ’all work no play’. So the Java couple decided to pack their suitcases and golf bags and leave the city in search of creativity.

Lue lisää
JCO

JCO Vice – Hankoon ja takaisin

Kesäkuun alun aurinkoisena iltapäivänä suuntasimme nopealla ja komealla aluksella kohti Hankoa. Dress Code oli Miami Vice tai muuten vaan tyylikäs 80-luku.

Lue lisää
JCO Golf day

JCO Golf Day

Hyvä sää tuli kuin tilauksesta, sillä JCO Digital oli kutsunut asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja ystäviä golfin pariin ja jopa kisaamaan ihan tosissaan, tosin hymy huulessa ja rennosti.

Lue lisää
visuaaliset trendit

Visuaaliset trendit 2019

Vuoden 2019 visuaalinen maisema on paljon enemmän kuin ilmiöitä, tykkäyksiä ja jakamisia. Se on täynnä merkityksiä.

Lue lisää
JCO Digital uudet omistajat

Uusia omistajia, uusi hallitus

JCO on yritys, jossa yhdessä tekeminen ja oleminen ovat yksi tärkeimpiä arvojamme. On suuri ilo ja kunnia saada yhtiöön mukaan uusia omistajia rakkaasta tiimistämme.

Lue lisää
kopiraittilan koulu

JCO Digitalin ja Kopiosto ry:n yhteistyönä syntyi pelillinen oppimis­ympäristö peruskouluille

Tekijänoikeusjärjestö Kopiosto ry päätti tuottaa kaikille Suomen peruskouluille tarkoitetun pelillisen opetusmateriaalin, jonka parissa tekijänoikeuksien oppiminen ja opettaminen olisi kivaa.

Lue lisää
baltic sea action group

Mekään emme selviä ilman happea

Olemme vahvasti mukana BSAG:n kampanjassa, jossa kerätään varoja Itämeren suojelemiseksi.

Lue lisää
Code Cabin

JCO Digital Code Cabin

How to survive the dark winter – store up as much happy sunshine to last you until next spring! Here’s a restored moment from late summer when we packed our office for a sprint day at a cozy cabin by the sea.

Lue lisää

Tilaa uutiskirjeemme

Kun tilaat JCO:n uutiskirjeen, kuulet meidän tuoreista töistämme sekä muista kuulumisistamme ja
tiedät, mitä hienoa digitaalisessa maailmassa tapahtuu.