Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Projektipäällikkö pitää huolta asiakkaasta, tiimistä ja projektista

Design JCO Lifestyle Tech

Ilman osaavaa projektipäällikköä eivät asiakkuudet ja hankkeet onnistu. Projektipäällikkö määrittelee yhdessä asiakkaan kanssa, mitä ollaan tekemässäja millä aikataululla. Hän kommunikoi asiakkaan ja J&Co:n välillä ja pyrkii siihen, että kaikki tietävät selkokielellä, missä mennään. Usein projektipäällikkö onkin tulkkina asiakkaan ja tiimin eli esimerkiksi koodaajien ja graafikoiden välissä.

Projektipäällikkö varmistaa, että asiakkaalla on varma olo siitä, että asiat sujuvat. Siihen vaaditaan valtavasti hyviä ominaisuuksia: esimerkiksi kykyä ongelmanratkaisuun ja nopeisiin päätöksiin, luovuutta, tarkkuutta, napakkuutta ja myös ”multitaskausta” eli monien pallojen pitämistä ilmassa samaan aikaan.

Tärkeä ominaisuus on myös hyvän fiiliksen ja sujuvan työnkulun mahdollistaminen. Ainakin asiakkailta tulleen palautteen perusteella olemme tässä kaikessa onnistuneet. Olemme saaneet kiitosta siitä, että projektit sujuvat hyvin ja yhteistyö on ollut sekä sujuvaa että mukavaa.

Nämä naiset pitävät projektimme vauhdissa

Monica Javanainen
CEO
+358 45 651 7914
monica@jco.fi

Monica Javanainen

Monica tunnetaan positiivisena kuuntelijana, joka on koko yritykselle yhteisen suunnan näyttäjä ja tsemppaaja. Toimitusjohtajan työhön kuuluu oleellisesti se, että Monica osaa ja uskaltaa tehdä päätöksiä.

Projektien johtamisessa Monican vahvuuksia ovat asiakasyhteyksien hoitaminen, verkostoituminen ja luova ongelmanratkaisukyky nopeissakin tilanteissa. Hän kehittää toimivia konsepteja ja hallitsee myyntityön, mutta erityisesti Monicaa innostavat laajennettuun todellisuuteen liittyvät hankkeet. Niitä varten hän seuraa aktiivisesti AR- ja VR-teknologioiden kehitystä. Suunnittelussa Monica analysoi tietoa ja osaa ottaa huomioon digitaalisen maailman vaatimukset ja esimerkiksi sisällön optimoinnin hakukoneita varten.

Luovuutta, rohkeutta, unelmia ja hyvää energiaa mutta myös asiantuntijuutta ja tuloksia.

Emilia Etzell
Head of projects
+358 40 912 2780
emilia@jco.fi

Emilia Etzell

Emilia tunnetaan työyhteisössä stressinsietokykyisenä ja päättäväisenä projektipäällikkönä, joka hahmottaa hyvin kokonaisuudet. Hän on suunnitelmallinen mutta ratkaisee hienosti eteen tulevat ongelmat.

Emilian tekninen osaaminen ja asiantuntijuus sekä halu ja kyky kehittää asioita ovat hänen vahvuuksiaan työssä. Hän käynnistää projektit tarkasti, suunnittelee prosessit ja hahmottaa kokonaiskuvan hyvin. Emilia on it-tradenomi ja hänellä on tekninen osaaminen suunnittelua ja koodausta myöten.

Idearikkautta ja neuvottelutaitoa. Niitä on Emilialla, jolla on aina myös rohkeutta mennä mukavuusalueen ulkopuolelle.

Hilkka Kandelin
project manager & office manager
+358 44 540 5664
hilkka@jco.fi

Hilkka Kandelin

Kaikki ovat sitä mieltä, että Hilkka pitää tiimihenkeä yllä sekä projekteissa että toimistopäällikkönä. Häntä pidetään positiivisena ja yhteistyökykyisenä projektipäällikkönä, joka kannustaa muita.

Hilkan vahvuuksia työssä ovat kyky hoitaa samaan aikaan montaa asiaa hyvin sekä tarkkuus ja yksityiskohtien huomioiminen. Paljon hyötyä asiakkuuksiin tuovat myös Hilkan osaaminen, into ja näkemykset visuaalisuuteen ja designiinliittyviin asioihin.

Hilkka luo projektiin hyvän tunnelman, on sitten kyse asiakkaista, omasta tiimistä tai yhteistyökumppaneista. Tunneherkkyys, empaattisuus ja joustavuus ovat aina toimiva kokonaisuus yhdessä tarkkuuden kanssa.

Women in Tech

Olemme teknologiavetoinen yritys, ja ylpeitä siitä, että tiimissämme on monta naista! Projektiasiantuntijoiden lisäksi meillä on naiskoodaajat Lotta ja Ulli, sekä UI/UX-suunnittelija, Janica. Tutustu koko J&Co Digital tiimiimme täällä.

J&Co Digital on täyden palvelun suunnittelu- ja digitoimisto. Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin WordPress-sivustojen toteutuksiin – projektiin voivat sisältyä mm. vaativat integraatiot, laskurit, konfiguraattorit, verkkokaupat ja oppimisympäristöt. Tarjoamme myös palveluitamme sovellusylläpitoon, jatkokehitykseen web-hostauksen, sekä hakukoneoptimointiin. 

Lue myös