Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Bisnespelille kunniamaininta Grand One -kilpailussa

Design JCO Lifestyle Tech

Huikeita uutisia – meidän Hämeen TE-toimistolle tekemä Bisnespeli sai kunniamaininnan Grand One -gaalassa! 

Tuomaristo kommentoi kilpailutyötä seuraavasti:

”Ennakkoluulottomista lähtökohdista on syntynyt palvelu, jossa näkyy tekijöiden innostus ja intohimo. Työ erottuu selkeästi rohkealla luovalla ideallaan.”

Töiden arvioinnissa painotettiin seuraavia asioita: luova idea (20%), strategia (20%), toteutus (40%) ja tulokset (20%).

Grand One on Suomen suurin digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän kilpailu, jossa on jo yli 20 vuoden ajan palkittu Suomen parhaimmistoa digitaalisten palveluiden osaamisessa. Palveluita arvioidan eri kategorioissa  kuten käyttökokemuksessa, palvelumuotoilussa ja designissa – me olimme bisnespelillämme ehdolla alle 60 tuhannen euron “Paras digitaalinen palvelu” -kategoriassa. 

Grand One on alan merkittävin tapahtuma Suomessa. Olemme erittäin otettuja ja kiitollisia saamastamme tunnustuksesta. Mistä iloitsemme erityisesti on se, että pelillistäminen, johon uskomme vakaasti, on näyttänyt voimansa – ei ole aihetta, jota ei voisi pelillistää. Sydäntä lämmittää myös se, että asiakkaamme hanke menestyy ja saa näkyvyyttä.

That’s My Business -bisnespeli

That’s My Business -bisnespeli on pelillistetty keino tehdä liiketoimintasuunnitelma interaktiivisesti ja se on suunnattu alle 30-vuotiaille yrittämisestä kiinnostuneille nuorille.

Pelissä pelaaja saa ”guiden” eli oppaan, Toni Raudan, jonka esittämien kysymysten ja esimerkin avulla pelaaja pystyy luomaan itselleen oman liiketoimintasuunnitelman. Pelin lopputuloksena syntyy Business Model Canvas, jonka voi  suoraan viedä Discord- yhteisöön, jossa Hämeen TE-toimiston asiantuntijat auttavat, sparraavat ja antavat neuvoja yrittämiseen.

Upealla tiimillä syntyy upeita juttuja

TE-toimiston Kimillä ja Jennillä oli vahva visio siitä, mitä halusivat. Tarkoituksena oli tarjota nuorille tietoa yrittämisestä heidät tavoittavalla uudella ja rohkealla tavalla, ei niin kuin perinteisesti, vähän kankeassa ja virkamiesmäisessä muodossa.

Meille syntyi tiimin kanssa heti yhteinen sävel – jos on projekteja ja tiimejä, jotka ovat “meant to be”, niin tässä meillä oli sellainen. Kun Jennin ja Kimin tiimi vielä täydentyi Denizillä, saimme peliin mitä mainioimman päähenkilön. 

Iso kiitos siis kuuluu Hämeen TE-toimiston mahtavalle poppoolle – meistä on upeaa, että TE-toimisto uskaltaa lähteä näin rohkeaan ja erilaiseen juttuun. Saimme tästä valtavat kiksit ja voimaa tehdä vieläkin parempaa. 

Tiimi

Hämeen TE-toimisto
Kim Himanen
Jenni-Maria Könönen
Deniz Jäntti alias ’Toni Rauta’

J&Co Digital
Monica Javanainen
Juha Javanainen
Janica Söderlund
Johan Österberg
Maxemilian Grönblom

Katso kilpailusivu täältä.

Kuvia gaalasta.

Onko sinulla idea joka on vielä vailla tekijöitä? Ota yhteyttä!

Lue myös