Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Sarina aloittaa projektipäällikkönä maaliskuussa

JCO Lifestyle Tech

Hankolainen Sarina Holappa on aloittanut uutena projektipäällikkönämme – tervetuloa tiimiin, Sarina!

Ihan uusi Sarina talossa ei ole, sillä hän on viimeisen vuoden aikana toiminut johdon osa-aikaisena assistenttina. 

“Tiimi on siis minulle jo tuttu”, Sarina nauraa, ja arvelee pitkästä “tutustumisjaksostaan” olevan hyötyä kun ryhdytään varsinaiseen asiakastyöhön. “On hyvä tuntea työkaverit ja hieman tietää, minkälaisia he ovat eri tilanteissa.”

Työpaikkana J&Co tuntuu omalta, ja työkavereitaan Sarina kuvaa sanalla “huippuporukkaa”. Omiin arvoihin osuu etenkin hyvä työympäristö ja ammattimaiset ja mukavat työkaverit. 

“Siinä onkin jo puolet siitä, mitä hyvään työpaikkaan tarvitaan. Lisäksi arvostan sitä, että työssä pääsee toteuttamaan itseään ja haastamaan omia älynystyröitään.”

Sarina odottaa tulevien kuukausien tuovan paljon jännittäviä asiakasprojekteja ja uusia kohtaamisia.

“Tähän mennessä olen tehnyt enemmän back office -hommia, joten asiakasprojekteihin mukaan pääseminen on todella mielenkiintoista. Eniten odotan ehkä sellaisia projekteja, joihin pääsen mukaan ihan alusta alkaen.”

Taito kuunnella asiakastyössä tärkeintä

Asiakastyössä tärkeimmäksi ominaisuudekseen Sarina nostaa kuuntelemisen.

“Sanoisin, että siinä olen jopa aika hyvä. Pitää osata kuunnella, että osaa poimia asiakkaan yksilölliset tarpeet ja kohdata asiakkaat tarvittavalla tavalla”, hän analysoi. 

“Lisäksi asiakas pitää saada luottamaan, että asioita todella viedään eteenpäin. Tämän varmuuden rakentamiseen haluan panostaa – haluan että jokainen asiakas tietää, että meillä on hyvä tiimi, joka hoitaa hommansa.”

Avoimuus on myös arvo, jota Sarina pitää tärkeänä. 

“Jos on jossain epävarma, se pitää osata sanoa suoraan, ettei asiakkaalle tuota pettymystä pieleen menneen lupauksen muodossa.”

Itsestään Sarina haluaa välittää asiakkailleen helposti lähestyttävän kuvan.

“Toivon, että asiakkaat kokevat sen niin, että minulta voi kysyä mitä vain. Jos en osaa vastata johonkin, selvitän asian. Minusta on myös hauska keskustella ideoista ihmisten kanssa – niitä saa esittää, niin voimme pohtia niitä yhdessä!”

Sarina motivoituu kun saa nähdä ideoiden toteutuvan toimiviksi ja visuaalisesti kauniiksi kokonaisuuksiksi. 

“Pidän siitä, että saan nähdä onnistuneen lopputuloksen. Siihen on hyvät edellytykset, kun tiimi on täynnä tällaisia superammattilaisia!”

Linnunlaulu herättää kevätihmisen

Vapaa-aikansa hankolainen Sarina viettää perheensä kanssa ja ulkoilee. Hän tunnustautuu kevätihmiseksi ja huokaa syvään, kun keskustelu kääntyy viikonlopun lumimyräkän tuomaan takatalveen.

“Minä alan kukoistaa keväällä ja kesällä kun linnut alkavat laulaa ja aurinko tulee esiin. Talvi taas… no, viihdyn ulkona.”

Se kertonee uudesta proikkaristamme kaiken.


Lue myös