4.6.2019

JCO Golf Day

Mennyt toukokuu oli poikkeuksellisen sateinen, mutta 29.5. aurinko paistoi täysillä, ainakin Åminneforsissa ja Nordcenterin viheriöillä.


Hyvä sää tuli kuin tilauksesta, sillä JCO Digital oli kutsunut asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja ystäviä golfin pariin ja jopa kisaamaan ihan tosissaan, tosin hymy huulessa ja rennosti. Luvassa oli kutsukilpailu pistebogey-pelimuodolla, aloittelijoille golf-opetusta rangella, ohjattua pilatesta kuntosalilla ja sauna sekä kunnon barbeque-ilta klubirakennuksen terassilla. Musiikista huolehti tietysti mainio DJ Daniel Ascot.


Hyvää fiilistä riitti Nordcenterin upeissa rantamaisemissa keskipäivästä aina upeaan auringonlaskuun asti. Ja tietysti senkin jälkeen kotimatkalla taksissa, jatkoilla jossakin tai kartanon maitotalon huoneissa.Golf on ollut enemmän tai vähemmän mukana JCO:n kuvioissa alusta lähtien, koska Juha Javanainen on lajin vannoutunut harrastaja ja Raaseporissa sattuu olemaan kolme todella upeaa kenttää. Nordcenterin kanssa yhteistyö on ollut tiivistä, varsinkin, kun olemme uudistaneet kentän verkkosivut ja tehneet muutenkin markkinointia. Yhteistyön ja alueen kenttiin ja mahdollisuuksiin tutustumisen jälkeen olemme oikeastaan rakastuneet Nordcenteriin. Toukokuun tapahtuman lisäksi olemme järjestäneet Nordcenterissä kokouksia ja virkistyspäiviä ja osallistuneet Yritysaamiaisille.  Golf on mainio laji tutustumiseen, ja sitä on tietysti myös hyvä ja hauska illanvietto. Kun panostamme yhdessä tekemiseen, on tärkeää, että asiakkaat, yhteistyökumppanit ja meidän oma tiimimme tuntevat toisensa. Ja niin myös kävi.

Päivän fiilistä jaettiin paljon myös somessa tunnuksella #jcogolfday sekä tapahtumaa varten kehitetyllä Facebookin profiilikuvan kehyksellä.


Niin, kisan voittajat? Pisin drive: Kim Hindersson, lähimmäksi lippua: Juha Javanainen, kisan kolmas sija: Kari Sammalahti, toinen sija: Joakim Lönnroth, ensimmäinen sija: Kai Lehtola ja paras scratch-tulos: Niko Pyykkönen.


Tutustu Nordcenter Golf & Country Clubiin täällä.

Lue myös nämä:

Case Nordcenter Golf&Country Club – Lisää golfia ja parempaa myyntiä

Case Raasepori – Raaseporin kaupungin uudet sivustot

The JCO Story


Onko sinulla projekti, jolle etsit toteuttajaa? Toteutamme projekteja pienistä sivustoista laajempiin palvelukokonaisuuksiin. Ota yhteyttä: monica@jco.fi

Comments

comments