Siirry pääsisältöön
Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso! Näin saat kuviin lisätietoja helposti - Katso!

Uusi toimisto Billnäsin Myllyssä, uusi osakas ja muita kuulumisia

JCO Lifestyle

Kesälomien ja pitkän etätyöjakson jälkeen olemme aloittaneet syksyn uudessa osoitteessa, Raaseporin Billnäsissä. Aloimme jo vuosi sitten etsiä isompia tiloja ja paikkaa, jossa luova ja inspiroiva ympäristö veisi suunnitteluamme ja työtämme taas rutkasti eteenpäin. Eräs Billnäsissä asuva yhteistyökumppanimme vinkkasi meille vuonna 1707 rakennetusta Myllystä, joka odotteli uusia asukkaita. Kävimme katsomassa ja ihastuimme heti, niin rakennukseen kuin koko Billnäsin viehättävään alueeseen.

Kun päätös oli tehty, pyysimme projektiin suunnittelijan, Janina Skultin JS Bygg & Designista, joka suunnitteli rakennuksen kaikki kolme kerrosta meidän tarpeisiimme toimiviksi. Remonttia on tehty läpi kesän huolella ja Myllyn alkuperäistä ilmettä kunnioittaen, ja nyt pikku hiljaa pääsemme muuttamaan sisään.

Omassa Myllyssämme ja koko Billnäsin ruukissa meillä on käytettävissä ainutlaatuiset kokoustilat, jotka sopivat täydellisesti asiakaskokouksiin, koulutustilaisuuksiin ja workshopeihin. Billnäs sijaitsee luonnon keskellä vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, noin 100 km Turusta ja reilut 200 km Tampereelta.

Uusi osoitteemme on Vasarasepäntie 34, 10330 BILLNÄS

Panostamme virtuaalitodellisuuteen

Billnäsissä saamme hyvät tilat VR-demoille, eli voimme esitellä, mitä kaikkea voisimme yhdessä tehdä ja mitä olemme jo tehneet virtaalitodellisuuteen.

Pari vuotta sitten pääsimme mukaan Oculus Start -ohjelmaan, jonka puitteissa mm. VR-kehittäjät eri puolilta maailmaa kokoontuivat San Franciscoon jakamaan tietoa ja kokemuksia. Meiltä Juha oli mukana tapahtumassa ja olemme jakaneet tietoa ja osaamista koko porukalle sekä asiakkaillemme. Me uskomme, että yritysten kannattaa jo nyt investoida virtuaaliseen läsnäoloon ja olla hereillä. Aikaiset linnut ovat tässäkin muita edellä!

Emilia Etzell JCO:n osakkaaksi

Kevään iloisin uutinen oli, että Emilia Etzellistä tuli JCO Digitalin osakas. Emilialla on vankka tekninen projektinjohto-osaaminen ja hänen roolinsa on meille erittäin tärkeä. Emilia on JCO:sta innoissaan sekä työpaikkana että yhteisönä:

– Emme ole vain työporukka, olemme heimo. Kun on JCO:lla töissä, jopa maanantait ovat kivoja päiviä, Emilia hymyilee.

– Innostavaa JCO:ssa on luottamus työntekijöihin ja se, että jokaisella on mahdollisuus heittää esille omia ideoita ja usein myös toteuttaa niitä. Toinen suuri asia ovat asiakassuhteet: meillä on iso määrä tosi ihania asiakkaita, jotka luottavat meidän ammattitaitoomme. Kolmantena pitää mainita mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Emilia on opiskellut IT- tradenomiksi ja aloitti JCO:ssa vuonna 2017.


Tervetuloa tutustumaan uuteen toimistoomme. Toki monet projektit ja työt teemme yhä etäpalaverien avulla, joten ota rohkeasti ja turvallisesti yhteyttä!

Ps. Erilaiset pelit ja testit ovat in, varsinkin nyt kun ihmiset tekevät etänä töitä. Kokosimme artikkeliin monenlaisia peliratkaisuja, joita voimme tehdä asiakkaillemme.

Ota meihin yhteyttä

J&Co Digital on täyden palvelun suunnittelu- ja digitoimisto. Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin WordPress-sivustojen toteutuksiin – projektiin voivat sisältyä mm. vaativat integraatiot, laskurit, konfiguraattorit, verkkokaupat ja oppimisympäristöt. Tarjoamme myös palveluitamme sovellusylläpitoon, jatkokehitykseen web-hostauksen, sekä hakukoneoptimointiin ja erilaisiin viestintä- ja markkinointitarpeisiin. Teemme myös VR- ja AR -toteutuksia sekä 3D-suunnittelua.

Lue myös